Vaikų Kalėdos „Akropolyje“ – „Barbie“ kavinė, dirbtuvės smaližiams ir Kalėdų Senelis | Kas vyksta Kaune

Vaikų Kalėdos „Akropolyje“ – „Barbie“ kavinė, dirbtuvės smaližiams ir Kalėdų Senelis

Organizatorių nuotr.

Iškritus pirmajam sniegui, nejučiomis pradedi laukti Kalėdų – kartu su visomis žiemiškomis pramogomis ir magiškomis staigmenomis. Gražiausios žiemos šventės nuotaikos ir vaikų juokas Kauno „Akropolį“ užlies gruodžio 15-16 dienomis, nes trečiasis prekybos centro aukštas taps viena didele stebuklinga vieta šeimoms.

„Šiemet Kalėdų laukimas Kauno „Akropolyje“ vyksta itin aktyviai. Jau beveik mėnesį prekybos centre veikia Kalėdų mugė, kiekvieną savaitgalį iki švenčių vyksta specialūs šventiniai renginiai. Prieš savaitę čia rinkosi garsiausi šalies dizaineriai ir mados mylėtojai, dabar dėmesys ir pramogos laukia mažųjų“, – sako Brigita Levenauskienė, Kauno „Akropolio“ valdytoja.

Kauno „Akropolio“ sukurta Kalėdų pasaka bus skirta tiek mažiems, tiek dideliems, tad švenčių proga šeimų lauks daugybė dovanų, žaidimų ir linksmybių. Vaikai galės susitikti su Kalėdų Seneliu, išsakyti jam savo slapčiausias svajones bei su juo nusifotografuoti. Šventinę nuotaiką kurs ir saldžios staigmenėlės, balionais ir kaukėmis mažuosius džiugins milžiniškos baltosios meškos, elfai ir kiti mėgstamiausi vaikų herojai. Smaguriams čia veiklos taip pat netruks – prekybos ir pramogų centre atsidarys meduolių dekoravimo dirbtuvės vaikučiams bei vainikų iš sausainių dirbtuvės visoms mamoms ir vyresniems vaikams.

Vaikų Kalėdų šventės metu mažieji Kauno „Akropolio“ lankytojai galės apsilankyti pirmoje ir vienintelėje Lietuvoje „Barbie“ kavinėje, kurioje rožiniais skanėstais vaišins desertinė „Sugamour“. Ten laimės valandomis lauks saldžios degustacijos bei vienas iš specialių šventinių pasiūlymų – rožinė latte kava. Šventėje apsilankys ir „LinkMenų“ lazeris, kurie iškeps stebuklingus „Barbie“ ir meškio formos blynus bei kvies pasivaišinti.

Ir tai dar ne viskas – visą savaitgalį vyks „Barbie“ dirbtuvės, nuotaikingas akimirkas bus galima įamžinti specialioje fotokabinoje, sukti laimės ratą ir net susitikti su gyva gražuole lėle Barbe. Greičio ir technikos mėgėjams – didžiulės „Hot Wheels“ trasos ir Robotikos akademijos pramogos.

Dovanas mažieji prekybos centro lankytojai galės pasigaminti ir patys – kūrybinėse dirbtuvėse vaikai galės išbandyti Kalėdinių vainikų bei žaisliukų gamybą. Muzikinę šventinę nuotaiką abi savaitgalio dienas skleis Kauno vaikų chorų koncertas nuo 12 iki 16 val.

Visus neabejotinai pradžiugins bei nustebins ir išskirtinėmis dekoracijomis išpuoštas prekybos centras, kuris dabar primena pasakų šalį. Prekybos centro įėjimą, alėjas ir aukštus puošia švytinčios šakos bei svarbiausių girios gyvūnų dekoracijos – meškos su meškiukais, pelėdos, balandžiai, kiškiai, lapės, elniai, povai. Paukščiai stebi pirkėjus iš viršaus, meškų mažyliai smalsiai ropščiasi ant šakų, o pelėdos skleidžia sparnus. O kur dar šimtai metrų spindinčių lempučių ir girliandų, nusidriekusių per visas prekybos centro aikštes ir alėjas…

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA