Didžiausias pasaulyje burbulinės arbatos tinklas „Chatime“ – jau Kaune – Kas vyksta Kaune

Didžiausias pasaulyje burbulinės arbatos tinklas „Chatime“ – jau Kaune

„Chatime“ / Organizatorių nuotr.
„Chatime“ / Organizatorių nuotr.

Didžiausias ir žinomiausias pasaulyje burbulinės arbatos tinklas Chatime“ jau ir Kaune! Šviežiai spausta, originalaus skonio ir tikra taivanietiška burbuline arbata kauniečiai bei miesto svečiai nuo penktadienio jau gali mėgautis Kauno „Akropolyje“. Gera žinia ir Forum Cinemas“ lankytojams: nuo šiol kino filmas ir burbulinė arbata – du suderinami dalykai!

Burbulinė arbata, kartais dar vadinama „Boba arbata“ – neįtikėtinas Taivano skanėstas, kuris sparčiai populiarėja visame pasaulyje. Didžiausias taivanietiškos arbatos tinklas „Chatime“ jau veikia 63-ose pasaulio šalyse, pernai žengė ir į Baltijos šalis.

Pirmąją burbulinės arbatos erdvę Vilniuje atidarę „Chatime“ pagaliau gerų žinių turi ir kauniečiams. Penktadienį, gegužės 3-iąją, prekybos bei laisvalaikio centre „Akropolis“ duris atvėrė naujas, jaukus burbulinės arbatos butikėlis.

„Esame komanda, kuri aistringai mėgsta burbulinę arbatą ir nori pranešti visai Lietuvai, kaip gaminamos tikros burbulinės arbatos. Turėdami beveik 20 metų patirtį, į kiekvieną arbatos gaminimo procesą įdėjome savo širdį ir sielą. „Chatime Tea Lab“ yra kampanija, kurios tikslas – supažindinti klientus su „Chatime“ produktais, jų gaminimu ir procesu – nuo arbatos rinkimo iki pat puodelio“, – teigė „Chatime“ komanda.

„Chatime“ tinklas / Organizatorių nuotr.

Tradiciniai taivanietiški receptai

Nuo 2005 m. „Chatime“ aptarnauja milijonus klientų visame pasaulyje, gamindami jiems mėgstamiausią ir aukščiausios kokybės arbatą. „Chatime“ atstovai pastebi, kad burbulinė arbata tampa įvairių progų, švenčių ar tiesiog įtemptos darbo, mokslo dienos dalimi.

Į „Chatime“ arbatinę Kaune užsukę klientai burbulinę arbatą galės rinktis iš daugybės unikalių skonių. Šviežia arbata čia verdama kasdien ir pagal originalius taivanietiškus receptus yra gaminama iš tikrų arbatžolių.

„Arbatai yra tinkamas bet kuris laikas. Arbatos gėrimas nėra tik įprotis, tai gyvenimo būdas, lemiantis požiūrį, nuotaiką ir kuriantis asmenybę“, – džiaugėsi naujus skonius į Kauną atnešę tikrosios burbulinės arbatos atstovai.

„Chatime“ / Organizatorių nuotr.
„Chatime“ burbulinė arbata / Organizatorių nuotr.

Koks kinas be „Chatime“

Didžiojo atidarymo proga „Chatime“ gerų naujienų turi ne tik arbatos, bet ir kino mėgėjams.

Įprastai, pagal kino teatro taisykles, į „Forum Cinemas“ sales lankytojai negali neštis užkandžių ar gėrimų, kurie įsigyti ne kino centro bare, tačiau „Chatime“ keičia taisykles!

Kino filmus Kaune nuo šiol bus galima žiūrėti besimėgaujant ir burbuline arbata.

„Chatime“ / Organizatorių nuotr.
„Chatime“ Kauno „Akropolyje“ / Organizatorių nuotr.

Atidarymo proga kauniečiams – dovanos

„Chatime“ komanda neabejoja, kad burbuliniai gėrimai yra puiki alternatyva gaiviems gėrimams, kavai ir net desertui.

„Ši arbata atgaivina net ir karščiausią dieną, suteikia energijos. Pas mus rasite ne tik įvairų ir skirtingų skonių arbatų asortimentą, bet ir apgalvotus sprendimus, kurie leidžia arbatą patogiai neštis specialiuose laikikliuose“, – užsukti kvietė „Chatime“ baristos.

Didžiojo atidarymo proga „Chatime“ skelbia ir unikalų pasiūlymą – perkantiems vieną gėrimą, antrasis nemokamai! Pasiūlymas galioja iki gegužės 10 d.

Sekti „Chatime“ naujienas galite socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“, o mėgautis geriausiomis akimirkomis su gardžiais gėrimais – Kauno „Akropolio“ III aukšte, prie kino teatro „Forum Cinemas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA