Kauniečių pamėgtas „Lizdas“ užveria duris – Kas vyksta Kaune

Kauniečių pamėgtas „Lizdas“ užveria duris

Bene kiekvienas kaunietis žino pačioje miesto širdyje įsikūrusį „Lizdo“ klubą rūsyje, bet, po ilgamečio naktinio judesio, klubas šioje lokacijoje užveria duris ir kviečia į paskutinį vakarėlį. Džiugi žinia, kad klubas ir toliau veiks, bet kitose patalpose.

„PASKUTINIAI ŠOKIAI – NAUJA PRADŽIA. Apie tai galima kalbėti su ašaromis akyse arba su šypsena bei dėkingumu. Mes renkamės antrąjį variantą ir norime visiems pranešti: Lizdas užveria duris“, – savo socialiniuose tinkluose pasidalijo „Lizdo“ kolektyvas.

Tačiau organizatoriai greitai savo publiką nuramina ir informuoja, jog durys užsidaro tik senose erdvėse, rūsyje ir keliasi į po truputį populiarėjančią „Auditoriją“ viršuje.

„O tuo tarpu Lizdas, taps mūsų organizacinės komandos pavadinimu, po kuriuo išliks visi geri dalykai: Prisukamas Abrikosas, AUDRA, Pliažas ir kiti didesni bei mažesni įvykiai, susiję su naktine kultūra.

Tikriausiai jau klausiate „o kodėl?“. Patalpų šeimininkė Mykolo Žilinsko dailės galerija išgyvena atsinaujinimo pokyčius, kuriais džiaugiamės kartu su jais. Ir liekame drauge, tikėdami, kad visos naujos pradžios — tik į gerą mums visiems“, – sprendimą paaiškino jie.

„Taip, sunkiausia bus atsisveikinti su numylėtu rūsiuku. Bet padarysime tai kartu — vienai paskutinei nakčiai užkursime vakarėlį ir sename gerame Lizdelyje, ir naujojoje Auditorijoje. Gegužės 17 d. atsisveikinsime su išmyluoto klubo sienomis ir grindimis, prisiminsime geriausias akimirkas ir to pačio vakaro metu žengsime į naująjį Auditorijos etapą galerijos viršuje“, – į paskutinį pasišokimą senose patalpose kviečia „Lizdo“ kolektyvas.

Bilietus galima įsigyti čia.

2015 metais duris atvėręs klubas kauniečius džiugino įvairiausiais renginiais, vis naujais atlikėjais ir naktinio gyvenimo džiaugsmais. Nepriklausomybės aikštėje šalia Soboro įsikūrusiose rūsio patalpose šokius vykdė įvairiausiomis formomis, o karantino metu džiugino nutoliniais koncertais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA