Motinos dieną šventiniame koncerte skambės gražiausios arijos ir orkestrinės uvertiūros – Kas vyksta Kaune

Motinos dieną šventiniame koncerte skambės gražiausios arijos ir orkestrinės uvertiūros

Nemokamą koncertą Motinos dienos proga rengia Algimanto Treikausko vadovaujamas Kauno miesto simfoninis orkestras, drauge su savo vyriausiuoju dirigentu Constantine Orbelian (JAV) bei solistais. Koncertas vyks sekmadienio popietę Kauno valstybinėje filharmonijoje.

„Pirmąjį gegužės sekmadienį švenčiame gražiausią pavasario šventę – Motinos dieną. Šią dieną kiekvienas trokštame stipriai apkabinti savo mamą, ištarti jai pačius švelniausius žodžius, dovanoti gėles ir gražiausias dainas.

Šia proga Kauno miesto simfoninis orkestras kauniečiams ir miesto svečiams dovanoja šventinį koncertą, kuriame skambės gražiausios arijos, duetai ir orkestrinės uvertiūros. Svajingų melodijų puokštę mylimoms Mamoms dedikuos maestro Constantine Orbelian bei jaunieji operos solistai Gabrielė Bukinė, Martynas Stankevičius ir Joris Rubinovas“, – praneša orkestro vadovas A. Treikauskas.

Šventinio renginio organizatoriai informuoja, kad nemokamus kvietimus į Motinos dienos koncertą galima atsiimti Kauno valstybinės filharmonijos kasoje, – vienam asmeniui išduodami ne daugiau kaip 2 kvietimai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA