Kaip suplanuoti nepamirštamą šventę be streso: naujovė padės apskaičiuoti krikštynų ar gimtadienio biudžetą – Kas vyksta Kaune

Kaip suplanuoti nepamirštamą šventę be streso: naujovė padės apskaičiuoti krikštynų ar gimtadienio biudžetą

Tie, kuriems nors kartą yra tekę organizuoti šventę sau ar savo mažyliams, tikrai susidūrė su nuolatiniu palydovu: stresu. Net ir linksmiausias progas neretai apkartina netikėtos išlaidos, kurias iš anksto numatyti patiems – itin kebli užduotis. Šeimos švenčių erdvės Kaune „Dėžutis“ specialistai dalijasi patarimais, kaip nepamirštamą šventę suplanuoti be streso ir tilpti į planuotą biudžetą.

Įprastai gimtadienių ar krikštynų planas prasideda nuo vietos, maisto, gėrimų ir pramogų.  Šventėms norisi jaukumo, privatumo ir atskiros erdvės vaikams, pavyzdžiui, lauko kiemelio, kuriame galima žaisti šiltuoju metų laiku. Na, o tokios nedidelės, tačiau be galo svarbios detalės kaip: dekoracijos, kvietimai ar indeliai, dažnai lieka užmirštos. To pasėkoje, galutinė šventės kaina dažnai priverčia aiktelėti ar net susiveržti diržus. O ką jau kalbėti apie sugaištą laiką!

Laimei, sprendimas yra pasiekiamas ranka! Šventės organizavimo patikėjimas profesionalams kaip mat leis atsipalaiduoti ir pasinerti į progos džiaugsmą be rūpesčių ir naštos. Štai „Dėžučio“ šeimos švenčių organizavimo ekspertai Kaune jau beveik dešimtmetį nuo A iki Z rūpinasi krikštynų, vaikų, mamyčių, tėvelių bei senelių gimtadieniais. Šiandien jie dalinasi patirtimi, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, kad ypatingas progas paverstumėte nepamirštamomis.

Šeimos švenčių erdvė „Dėžutis“ / Organizatorių nuotr.

Svarbiausi šventės akcentai

Tinkama vieta: visada gera idėja rinktis erdves, kurios yra mieste, patogiai ir greitai pasiekiamos, o apie visas šventės  paslaugas mažiesiems ir suaugusiems apgalvota iki smulkmenų.  „Dėžutyje“, įsikūrusiame pačiame Kauno mieste, rasite restoraną, žaidimų kambarį vaikams ir net lauko kiemelį. Todėl tai ypač tinkama vieta krikštynų ir gimtadienių šventėms vasarą.

Suplanuokite pramogas: pasirūpinkite linksmybėmis, atsižvelgdami į svečių amžių ir pomėgius. „Dėžučio“ žaidimų kambaryje rasite gausybę aktyvių pramogų įvairaus amžiaus vaikams. O komanda išpildys visus jūsų norus – nuo animatorių iki individualių užsakymų.

Šeimos švenčių erdvė „Dėžutis“ / Organizatorių nuotr.

Maistas ir gėrimai: pasirinkite tinkamą maistą ir gėrimus, kurie patiktų atitinkamos šventės dalyviams. „Dėžutyje“ skanus ir platus tiek krikštynų, tiek gimtadienių meniu vaikams ir suaugusiems, o stalą maistas  visada pasieks šviežias, nes yra gaminamas čia pat esančioje virtuvėje. Švenčių erdvėje taip pat rasite ir pilnai veikiantį barą suaugusiųjų zonai. Na, o profesionali padavėjų komanda svečiams padės atsipalaiduoti ir mėgautis džiaugsmingomis šventės akimirkomis be rūpesčių.

Nepamirškite dekoracijų: nuo fotografavimosi sienos ar balionų girliandos, iki gyvų gėlių puokščių – dekoracijos visuomet padeda sukurti šventišką bei teminę atmosferą.

Profesionalumas: kiekviena šventė – individuali, tad patyręs organizatorius, gebės tiksliai atskirti esminius dalykus bei įvertinti, kur galima sutaupyti, o kur išleisti daugiau – naudinga. Taip šventė tampa ne tik įsimintina, bet ir ekonomiška.

Šeimos švenčių erdvė „Dėžutis“ / Organizatorių nuotr.

Orientacinė skaičiuoklė

Šeimos švenčių erdvės Kaune „Dėžutis“ darbuotojai ne kartą pastebėjo klientų susirūpinimą dėl galutinės šventės kainos, mat klientai nori neskubėti ir ramiai susiplanuoti šventę su visomis papildomai įtrauktomis paslaugomis.  Būtent tai „Dėžučio“  komandą pastūmėjo sukurti orientacinę kainų skaičiuoklę.

Pasirinkus norimas paslaugas, tokias kaip: vieta, pramogos, maistas bei gėrimai, dekoracijos ir kt., galima realiu laiku matyti šių paslaugų kainą. Tai padės lengviau suplanuoti šventės biudžetą ir atlieps lūkesčius.

Išbandyti orientacinę kainų skaičiuoklę galima čia.

Šeimos švenčių erdvė „Dėžutis“ / Organizatorių nuotr.

Krikštynų ir gimtadienių tradicijos keičiasi

Kaip pastebi šeimos švenčių erdvės Kaune „Dėžutis“ vadovė Monika Jasikevičienė, švenčiant krikštynas, labai svarbu specialiai tai progai paruošta šventės aplinka, grįžtama prie tradicinio pietų stalo, su karštais patiekalais ir užkandžiais dalinimuisi. Tuo tarpu gimtadienių šventėse labiau populiarus išlieka švediško stalo principas, kuomet svečiai bendrauja užkandžiaudami.

„Mūsų siūlomas maistas gaminamas vietoje, tad svečiai gali pasirinkti jiems labiausiai tinkamą šventės meniu ir aptarnavimą, nepriklausomai nuo žmonių kiekio. Tačiau žinoti tikslų svečių skaičių reikėtų,pagal tai lengva apskaičiuoti ir šventės maisto biudžetą“, – patarė M. Jasikevičienė.

Šeimos švenčių erdvė „Dėžutis“ įsikūrusi Kaune, Savanorių pr. 266. Daugiau informacijos apie „Dežučio“ paslaugas rasite: interneto svetainėje: https://dezutis.lt/, susisiekę elektroniniu paštu: [email protected] arba paskambinę telefonu: +370 699 87781.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA