Kino teatrų ekranuose debiutuoja kauniečių sukurta komedija „Be 5 min. vedę“ | Kas vyksta Kaune

Kino teatrų ekranuose debiutuoja kauniečių sukurta komedija „Be 5 min. vedę“

Organizatorių nuotr.

Sausio 6 dieną laikinojoje sostinėje į premjerą pakvies kauniečių kurta meilės komedija – „Be 5 min. vedę“. Teigiama, kad žiūrovai turės pusantros valandos kokybiško humoro seansą.

[galerija kiek=”16″]

Filmo režisierius Dalius Pletniovas atskleidė, kad scenarijų kūrė pusę metų, keliomis idėjomis prisidėjo ir pora draugų.

Komedija nušvies neeilinę jaunikio parą iki vestuvių, vyrukui ji įsimins tikrai ilgam. Komedija bus tiršta ne tik nevaržomų šėlionių su draugais, merginomis, bet ir nuodėmingo, momentinio pasidavimo aistroms.

„Tai originali lietuviška komedija ir pirmas mano kurtas filmas. Startuoti kine norėjosi lengvu žingsniu, ši komedija kaip tik tokia. Joje nemaža juoko, džiaugsmo, dūksmo ir lengvo požiūrio į gyvenimą. Viską pamatysite netrukus, filmas debiutuoja jau šį penktadienį”, – kvietė filmo „Be 5 Min. Vedę“ prodiuseris, režisierius ir pagrindinis scenarijaus autorius, Kauno muzikos prodiuseris Dalius Pletniovas.

Jo teigimu, filme daugybė sentencijų, įžvalgų, priversiančių ir pačius susimąstyti apie savo meilės istoriją bei gyvenimą.

Komedijoje pasirodys charakteringi veikėjai: nerims įtari nuotaka, dantį ant jaunikio griežiantis uošvis, nuobodulį viskyje skandinanti jo žmona, pasilinksminti pasiryžęs jaunikio dėdė, nerimastingi draugai. Filme lauks kelioninės pažintys, muštynių intarpas ir meilės pliūpsniai mėnesienoje. Nenorom susikurs meilės trikampis, tačiau ne visi jo dalyviai apie tai nutuoks.

Kaip klostysis vestuvės? Kokia bus kulminacija? Visa tai paaiškės kino salėse.

Komedijoje pasirodys būrys žinomų Kauno aktorių ir atlikėjų: Saulius Čiučelis, Ramūnas Šimukauskas, Ridas Žirgulis, Daiva Lebeliūnaitė, Remigijus Endriukaitis, Saulius Bagaliūnas, Karina Krysko-Skambinė, Artūras Orlauskas, Aistė Tomkevičiūtė, Eglė Petrikaitė ir daugelis kitų.

Vieną pagrindinių vaidmenų atliks moteriškumu spinduliuojanti Karina Krysko-Skambinė, kitos veikėjos irgi nestigs dėmesio: diplomuota džiazo vokalistė Aistė Tomkevičiūtė ar „Original Copy“ vokalistė Eglė Petrikaitė.

Vienoje sudėtingiausių filmo scenų pasirodys ir uždainuos elegantiškoji dainininkė Evelina Sašenko.

Komedijos premjera vyks sausio 6 dieną, 19 val. kino centre „Cinamon“. Kadangi filme nebus išvengta keiksmų bei epizodų iš suaugusiųjų gyvenimo, čia įleidžiami asmenys tik nuo 16 metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA