Po Silvester Belt pasirodymo didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje socialinius tinklus užliejo emocijų banga – Kas vyksta Kaune

Po Silvester Belt pasirodymo didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje socialinius tinklus užliejo emocijų banga

Lrytas.lt 2024/05/07 23:02

Gegužės 7-osios su nekantrumu laukė visa Lietuva. Antradienio vakarą aidi pirmasis „Eurovizijos“ dainų konkurso pirmasis pusfinalis, kur trečiuoju numeriu lydimas publikos ovacijų į sceną žengė mūsų šalies atlikėjas Silvester Belt.

Po Lietuvos atlikėjo pasirodymo emocijų banga užliejo socialinius tinklus. Puikiu Lietuvos atstovo pasirodymu džiaugėsi ir žinomi šalies žmonės.

Vienas pirmųjų apie tai, kad laukia Silvester Belt pasirodymo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasisakė Lietuvos respublikos prezidentas Gitanas Nausėda.

„Luktelt liko kelios minutės“, – prieš pasirodymą akimirka šalia televizoriaus ekrano dalijosi prezidentas.

View this post on Instagram

A post shared by Gitanas Nausėda (@gitanasnauseda)

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje palaikymą išreiškė žurnalistas Andrius Tapinas.

„Silvestras!!! Kaip pakeltas pasirodymas į naują lygį!

10x to, ką matėme atrankos finale! Nuėjo ir šiurpuliukas vienoj kitoj vietoj. Love it! Kartosim šeštadienį tikrai“, – rašė A. Tapinas.

Pagyrų Silvester Belt pasirodymui negailėjo ir komunikacijos specialitas, lrytas.lt laidos „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“ vedėjas Saugirdas Vaitulionis.

„Bravo, Silvestrai Belt! Vizualiai – iš viso, vienas geriausių visų laikų Lietuvos pasirodymų Eurovizijoje! Ačiū!“ – rašė jis.

Lietuvos atstovo pasirodymu pasidžiaugė ir Marijonas Mikutavičius.

„Dabar jau galiu pasakyt. Žiūrėti Čempionų lygą su Eurovizijos garsu visai nieko. Eurovizija su fūlios komentatoriais – ne taip gerai“, – teigė dainininkas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA