Per Kalėdas Kaune liepsnojo ledas | Kas vyksta Kaune

Per Kalėdas Kaune liepsnojo ledas

Pirmąją Kalėdų dieną Kauno „Žalgirio“ susirinkusius džiugino jau tryliktasis „Liepsnojančio Kalėdų ledo“ turas. Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko rengiamas šventinis šou ant ledo subūrė pripažintas Europos bei Pasaulio dailiojo čiuožimo žvaigždes.

Be gerai pažįstamų ir jau pamėgtų atlikėjų, šiemet „Liepsnojančio Kalėdų ledo“ žiūrovai pirmą sykį išvydo Kanados dailiojo čiuožimo žvaigždę Elladj Balde. Šiuo metu jis – vienas populiariausių šou ant ledo atlikėjų pasaulyje, kurio pasirodymai pakeri spalvingumu ir stilingumu.

Jau tradicija tapusius šou ant ledo Lietuvoje rengiantis Povilas Vanagas kaskart pasirūpina, kad mūsų šalies dailiojo čiuožimo mėgėjai ant ledo išvystų kuo įvairesnio stiliaus čiuožimo meistrus. Tarp daugiau kaip 200 „Liepsnojančiame Kalėdų lede“ jau pasirodžiusių čiuožėjų iš įvairių pasaulio šalių (Jungtinių Amerikos Valstijų, Kanados, Rusijos, Kinijos, Čekijos, Prancūzijos, Belgijos, Italijos, Latvijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos ir kt.) – ne vienas olimpinis, pasaulio ir Europos čempionas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA