Santakos parke praūžė „F17 Open Air“ festivalis | Kas vyksta Kaune

Santakos parke praūžė „F17 Open Air“ festivalis

R. Tenio nuotr.

Šeštadienį Kaune septynioliktą kartą vyksiantis festivalis „F17 Open Air“ šiais metais persikelė į netradicinę erdvę – Nemuno ir Neries santaką, kurioje paprastai muzikiniai vakariniai renginiai nevyksta, nes teritorijos rimtimi rūpinasi Kauno kunigai. Tačiau šį kartą festivaliui buvo padaryta išimtis ir čia iki paryčių susirinkusius linksmino tokios grupės kaip „Goldfish“, „G&G Sindikatas“ ir kiti.

Dieninėje renginio dalyje vyko studentų eisena, skirta skatinti miestiečių pilietiškumą. Dalyvauti eisenoje buvo kviečiami visi miestiečiai, organizacijos, mokyklos, aukštosios mokyklos.

Dieninėje dalyje surengtos nevyriausybinių organizacijų mugės, maisto valgymo varžybos, šokių kovos, „Bump Ball football“, zorbing‘as, kitos pramogos.

Vakarinėje dalyje studentai festivalio dalyvius pakvietė į naktinę muzikos fiestą. Pagrindiniu festivalio akcentu ir atlikėju tapo svečiai iš Pietų Afrikos Respublikos „Goldfish“. Visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis naktinių klubų duetas publiką drebino išskirtiniu žanru. Vakariniame koncerte taip pat pasirodė svečiai iš Estijos „Digital Digital“, lietuvaičiai – „Lilas ir Innomine“, „Electronic I“ , „Golden Parazyth“ bei reperių numylėtiniai „G&G Sindikatas“.

Renginio akimirkos nuotraukų galerijoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA