„Balcony TV Kaunas“ pristato „MESIJAUS x MÜNPAUZN“ kūrinį „Nebelieka vietos“ | Kas vyksta Kaune

„Balcony TV Kaunas“ pristato „MESIJAUS x MÜNPAUZN“ kūrinį „Nebelieka vietos“

„MESIJAUS x MÜNPAUZN“ kūrinys „Nebelieka vietos“ yra iš neseniai paviešinto grojaraščio „Piurė Futuré 2015“. Ši daina atstovauja „MESIJAUS x MÜNPAUZN“ bendros kūrybos pirmąją bangą. Antrają, atlikėjas Žygimantas Kudirka (MC Mesijus) pažada jau ir greitai pasirodysiančiame albume.

„Ši daina parodo, kad tais gyvenimo momentais, kai neberandi sau vietos, visada gali saugiai pasislėpti „poncho“!“, – sako ekstravagantiškasis ir originalumą mėgstantis Lietuvos hip hop muzikos atstovas Mesijus.

Tarptautinis projektas „Balcony TV Kaunas“, veikiantis 50 pasaulio miestų, gvildena muzikos idėją, kai atlikėjai savo kūrybos dainas atlieka balkone. Iš pirmo žvilgsnio – tai paprasta idėja, tačiau spėjusi apjungti daugybę atlikėjų ir žmonių, prisidedančių prie jų muzikos garsinimo visame pasaulyje. Po pasirodymo „Balcony TV“ projekte išpopuliarėjo tokie atlikėjai kaip „Mumford & Sons“, „The Script“, „Jessie J“, „Ed Sheeran“, „Little green cars“ ir kiti. Šiuo metu Balcony TV portalas turi daugiau nei 5000 muzikinių video ir 20 milijonų jų peržiūrų.

Su džiaugsmu kviečiame pasiklausyti „Balcony TV Kaunas“ naujausio pasirodymo – „MESIJAUS x MÜNPAUZN“ „Nebelieka vietos“. Pasiklausome!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA