„Liepsnojantis Kalėdų ledas” sukvietė geriausius pasaulio šokėjus ant „Žalgirio” arenos ledo | Kas vyksta Kaune

„Liepsnojantis Kalėdų ledas” sukvietė geriausius pasaulio šokėjus ant „Žalgirio” arenos ledo

Luko Misiūno nuotr.

Kol vieni svenčia, kiti dirba ir Kalėdų metu džiugina reginių ištroškusią publiką. Bene garsiausia Lietuvos dailiojo čiuožimo porų Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, kaip ir kiti šokėjai, dalyvaujantys šou, didžiąsias metų šventes pasitinka ant ledo, kur ruošėsi ir pirmąją Kalėdų vakarą žiūrovams dvyliktą kartą pristato projektą „Liepsnojantis ledas“.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Kauno „Žalgirio“ arenoje jau nuo pirmadienio vyko intensyvūs pasiruošimo darbai, išlietas ledas, vyko šokėjų repeticijos. Generalinė repeticija surengta Kūčių vakarą.

Šiais metais „Liepsnojantį ledą“ vedė trys renginio vedantieji: žiūrovų numylėtinė Inga Jankauskaitė ir jos padėjėjai Mantas Wizard ir Dainius Martinaitis. Pirmojoje renginio dalyje I.Jankauskaitė atliko ir kelias dainas, kurių metu šokėjų poros sukosi ant ledo. Itin šiltai publikos sutikta daina „Dėl tavęs“.

Antroje renginio dalyje pasirodęs Mantas Wizard pademonstravo kelis savo triukus, o šmaikščiais juokeliais publiką bandė užvesti D.Martinaitis.

Be mylimiausios lietuvių šokėjų ant ledo poros M.Drobiazko ir P.Vanago, kelių valandų šou ant ledo šoko Lietuvos čempionas Saulius Ambrulevičius, Lietuvos porinio šokio pora – Lietuvos čempionai Goda Butkutė ir Nikita Jarmolaev, profesionalų pasaulio čempionai Fiona Zaldua ir Dmitryi Sukhanov, Lietuvos čempionė Deimantė Kyzalaitė, Latvijos čempionas Denis Vasiljevs, pasaulio profesionalų čempionai Elena Leonova ir Andrey Khvalko, ledo akrobatai ir pasaulio profesionalų čempionai Vladimir Besedin ir Oleksey Polischuk bei olimpinis, keturis kartus pasaulio ir tris kartus Europos čempionas Aleksei Jagudin.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA