Namų sezoną „Žalgiris“ atidarė triuškinančia pergale | Kas vyksta Kaune

Namų sezoną „Žalgiris“ atidarė triuškinančia pergale

/ „BC Žalgiris Kaunas“ nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tęsia užtikrintą pasirodymą sezono pradžioje. „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynėse Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 96:60 (28:11, 27:14, 21:16, 20:16) įveikė „Šiaulių“ krepšininkus ir įsirašė trečią pergalę iš eilės.

Žalgiriečiai gerai pradėjo rungtynes ir po penkių Tylerio Cavanaugh taškų, Keenano Evanso dvitaškio bei dviejų taiklių Tomo Dimšos tritaškių jau turėjo dviženklį pranašumą – 13:2. Vėliau Kevarriusas Hayesas, K.Evansas ir T.Dimša įmetė po dvitaškį, septynis taškus iš eilės surinko Ignas Brazdeikis, o kėlinį užbaigė du Edgaro Ulanovo taškai – 28:11.

Du taškus pridėjo Rolandas Šmitas, keturis surinko Laurynas Birutis, o E.Ulanovas ir Karolis Lukošiūnas pataikė iš toli – 40:23. Keturis baudų metimus iš eilės sumetė K.Evansas, tritaškius sumetė T.Cavanaugh ir Mantas Kalnietis, o I.Brazdeikis surinko penkis taškus – 55:28.

Po pertraukos dvitaškius sumetė E.Ulanovas ir L.Birutis, iš toli taikliai atakavo T.Dimša, bet šeimininkų puolimas strigo – 62:37. L.Birutis pasižymėjo šešiais taškais, tritaškius iš kampo sumetė K.Lukošiūnas ir T.Dimša, o kėlinio pabaigoje netaiklų komandos draugo metimą pataisė R.Šmitas – 76:44.

Dvitaškį įmetė K.Evansas, keturis taškus surinko K.Hayesas, aštuonis pelnė E.Ulanovas, Lukas Lekavičius pataikė baudos metimą, du pridėjo L.Birutis, o K.Lukošiūnas vėl pataikė iš toli – 96:60.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 15, L.Birutis 14 (6 atk. kam.), T.Dimša 14, I.Brazdeikis 12 (5 atk. kam.), K.Evansas 10 (4 rez. perd.), K.Lukošiūnas 9, T.Cavanaugh 8, K.Hayesas 6, R.Šmitas 4, M.Kalnietis 3, L.Lekavičius 1, A.Butkevičius 0 (5 atk. kam., 7 rez. perd).

„Šiauliai“: D.Sabeckis 16, J.Bergstedtas 10.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA