Šilta pirmadienio popietė kai kam baigsis visai neromantiškai – Kas vyksta Kaune

Šilta pirmadienio popietė kai kam baigsis visai neromantiškai

Modestas Patašius 2024/04/29 14:40

Nuostabiai gražią pirmadienio popietę Laisvės alėjoje šiek tiek sudrumstė po vidudienio pasirodę policijos ir apsaugos automobiliai. Paaiškėjo, kad netoli fontano esančiame bare „La Fin“ siautėjo įkaušęs vyriškis.

Baro darbuotoja kiek vėliau pasakojo, kad jis atėjo lyg ir normalus, išgėrė lauke šiek tiek alkoholio ir… užmigo. Pažadinus bei paprašius eiti miegoti namuose, jis pradėjo triukšmauti, reikalavo iškviesti apsaugą. Taip ir buvo padaryta.

Siuntė policiją paskui rusų laivą

Be apsaugos atvažiavo ir policijos ekipažas. Pradžioje jie dar bandė nuraminti pilietį, tačiau šis dar labiau ėmė triukšmauti. Teko paprašyti paėjėti iki automobilio. Įkaušėlis bandė priešintis, tad policininkui teko šiek tiek „paplušėti“.

„Na dabar tau bus, pamatysi…“, – pradėjo grasinti vyriškis. Policininkui pabandžius toliau jį raminti, įkaušėlis pareigūną pasiuntė ten, kur neseniai buvo „madinga“ siųsti rusų laivą.

Laisvės alėjoje policija sulaikė gerokai įkaušusį pilietį / M. Patašiaus nuotr.

„Jau ir taip jūs prisidarėte problemų, norite, matau, dar daugiau“, – ramiai įspėjo jį pareigūnas.

Paklausus policininko, ką toliau darys, šis paaiškino, kad asmenį teks pavežėti į policijos nuovadą, o ten ir bus sprendžiama, kaip toliau bausti triukšmadarį.

Tuo metu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas apie incidentą nedaugžodžiavo: „12.08 val. buvo gautas pranešimas, jog Laisvės alėjos kavinėje yra agresyvus klientas, nesutinka išeiti. Kavinė paprašė pareigūnų pagalbos“.

Ar įvykis atguls eilėraštyje?

Visa tai matė ir šiame bare, lauke prie stalelio, „eilinį“ savo eilėraštį rašantis poetas Gintaras Patackas.

Gintaras Patackas / M. Patašiaus nuotr.

Ant stalelio matėsi sąsiuvinio lapas su eilėraščio posmais. Paklaustas, gal šiandien jis sukurs eilėraštį būtent apie šį nelinksmą įvykį, G. Patackas pakratė galvą.

„Ne, aš apie girtuoklius nerašau, man labiau patinka eilės apie grožį ir meilę. Na, gal kartais ir filosofiniai“, – teigė Gintaras ir toliau palinko kurti eilėraštį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA