Istorinė diena Dariaus ir Girėno stadione: FC „Hegelmann” pirmą kartą žais UEFA Konferencijos lygos atrankos rungtynes | Kas vyksta Kaune

Istorinė diena Dariaus ir Girėno stadione: FC „Hegelmann” pirmą kartą žais UEFA Konferencijos lygos atrankos rungtynes bilietai jau prekyboje

„Hegelmann“ futbolo komanda / Organizatorių nuotr.

Liepos 13 dieną Kauno Dariaus ir Girėno stadione vyks pirmosios tarptautinės klubinio futbolo rungtynės. Dvikovoje susitiks Kauno rajono FC „Hegelmann“ prieš Šiaurės Makedonijos vicečempionus Skopjės KF „Shkupi“.

Tai istorinės rungtynes FC „Hegelmann“ klubui, komanda pirmą kartą žais UEFA Konferencijos lygos atrankos rungtynes. Mėlynai baltiems burtai lėmė akistatą prieš Šiaurės Makedonijos vicečempionus Skopjės KF „Shkupi“.

Ši dvikova vyks liepos 13 dieną, 20.00 val. Kaune, Dariaus ir Girėno stadione.

Bilietus į istorines Kauno rajono FC „Hegelmann“ namų rungtynes UEFA Konferencijų lygos atrankoje jau galima įsigyti čia ir kasose.

Rungtynių dieną bilietai brangs.

Nemokamai į rungtynes įleidžiami vaikai iki 7 metų (neužimant papildomos vietos).

Neįgalieji, senjorai, studentai ir moksleiviai, pateikdami atitinkamą pažymėjimą arba bilietų kontrolės metu su bilietu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą, galės bilietus įsigyti su 25 proc. nuolaida.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA