Paskelbtas naujas skrydžių maršrutas iš Kauno – Kas vyksta Kaune

Paskelbtas naujas skrydžių maršrutas iš Kauno

Kelionių organizatorius „Join UP!“ nuo gegužės 1 dienos pradėjo užsakomuosius skrydžius tarp Kauno oro uosto (KUN) ir didžiausios Graikijos salos Kretos sostinės Herakliono. Šiuo maršrutu užsakomieji skrydžiai Kauno oro uoste organizuojami pirmą kartą.

Pirmieji keleiviai simbolinio renginio metu Kauno oro uoste buvo išlydėti į Kretą šiąnakt. Primenama, kad „Join UP!“ kelionių organizatorius šiuo maršrutu planuoja po vieną skrydį per savaitę, rašoma Lietuvos oro uostų pranešime žiniasklaidai.

Kelionių organizatorius jau sėkmingai veikia Baltijos šalių, Lenkijos, Ukrainos, Moldovos, Rumunijos ir Kazachstano rinkose, o tarp siūlomų organizatoriaus krypčių yra Egipto ir Turkijos kurortai, taip pat Tunisas, Kipras, Juodkalnija, Šri Lanka.

„Lietuvos keliautojai be jokių abejonių yra pamėgę Graikijos salas kaip atostogų kryptį ir šis populiarumas neblėsta jau daugelį metų, todėl patogesnės galimybės pasiekti Kretą iš dar vieno mūsų oro uosto yra puikus pokytis atostogautojams. Tvirtai tikime, kad užsakomųjų skrydžių rinka Kauno oro uoste įsitvirtins ir augs toliau“, – teigia Tomas Zitikis, Lietuvos oro uostų Skrydžių vystymo skyriaus vadovas.

„Pastebime, kad Lietuvos keliautojai vis dažniau ieško įvairesnių kelionių galimybių – tiek į populiarias, tiek į neatrastas ir egzotiškas atostogų kryptis. Taip pat auga paklausa keliauti dažniau – net kelis kartus per metus. Todėl plečiame patogių ir nebrangių kelionių į Kretą iš Kauno oro uosto galimybes. Be to, „Join UP!“ aktyviai žvalgosi naujų egzotiškų krypčių, kad galėtume jau netrukus dar labiau praplėstų kelionių pasirinkimą Lietuvos keliautojams“, – sako Sabina Saikovskaja, „Join UP! Baltic” generalinė direktorė ir valdybos narė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA