Kaune po susidūrimo bandęs sprukti vairuotojas greitai buvo sulaikytas – Kas vyksta Kaune

Kaune po susidūrimo bandęs sprukti vairuotojas greitai buvo sulaikytas

Antradienio vakarą kauniečiai stebėjo vairuotojų incidentą, įvykusį po dviejų transporto priemonių susidūrimo. Pranešta, kad eismo įvykio kaltininkas galimai ruošėsi pasprukti iš įvykio vietos.

„Muravos sankryžoje įvyko avarija. Neblaivus vairuotojas į kitą automobilį atsitrenkė, matyt per raudoną į sankryžą įvažiavo. Iškart po susidūrimo bandė bėgt iš įvykio vietos, bet buvo pagautas vyro, kurio žmona ar draugė vairavo nukentėjusį automobilį. Avarija nedidelė, sužeistų nebuvo“, – antradienį apie 19.17 val. naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas, informuodamas, kad judrioje sankryžoje susidarė spūstis.

Kaip trečiadienį komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, vakar apie 19.00 val. Kaune, Savanorių ir Pramonės prospektų sankirtoje, automobilis „Škoda“, vairuojamas 1994 metais gimusio vyro, susidūrė su automobiliu „BMW“, vairuojamu 1974 metais gimusios moters.

Visgi ne visa kauniečio pranešta informacija pasitvirtino. Pareigūnams patikrinus abiejų vairuotojų blaivumą nustatyta, kad abu buvo blaivūs. Vairuotojams buvo padėta užpildyti eismo įvykio deklaraciją.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA