Kviečia lankytis vasaros skaityklose Dainavos, Kalniečių ir Santakos parkuose | Kas vyksta Kaune

Kviečia lankytis vasaros skaityklose Dainavos, Kalniečių ir Santakos parkuose

Skaitykla Santakos parke./Organizatorių nuotr.

Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka šiais metais kauniečius ir miesto svečius kviečia net į tris vasaros skaityklas – jos lankytojų laukia Dainavos, Kalniečių ir Santakos parkuose.

Skaityklos parkuose veiks visą vasarą iki pat rugpjūčio pabaigos. Jose galima skaityti ir skolintis knygas, pavartyti spaudą, žaisti stalo ir lauko žaidimus, naudotis nemokamu internetu, dalyvauti renginiuose ir edukacijose. Tokios netradicinės kultūros erdvės suteikia galimybę miestiečiams gauti kokybiškas kultūros paslaugas ne tik Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos skyrių ir padalinių patalpose, bet ir viešose miesto erdvėse.

Dainavos parko skaityklos vieta – šalia tvenkinio ir pavėsinės. Skaityklos darbo laikas darbo dienomis 11–19 val., šeštadieniais 10–14 val.

Kalniečių parko skaityklos vieta šiais metais šiek tiek pakeista – ji perkelta į medžių pavėsį, tačiau lieka netoli lauko treniruoklių aikštyno. Skaityklos darbo laikas darbo dienomis 10–19 val., šeštadieniais 10–14 val.

Santakos parko skaityklos vieta – šalia Popiežiaus Jono Pauliaus II-ojo paminklo. Skaityklos darbo laikas darbo dienomis 11–19 val., šeštadieniais 10–14 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA