Ar deimantai geriausi moters draugai? | Kas vyksta Kaune

Ar deimantai geriausi moters draugai?

Ziedelis.lt nuotr.

Kiekviena moteris yra unikali, nepakartojama. Natūralu, jog skiriasi ir pomėgiai, stilius. Vienos moterys renkasi subtilų, minimalistinį įvaizdį, kitos mėgsta išsiskirti, būti ryškia asmenybe. Bet kokiu atveju papuošalus mėgsta dauguma. Juk būtent jie padeda išpildyti norimą įvaizdį ir suteikti jam charakterio. Moteris papuošalai apdovanoja elegancija, moteriškumu, grakštumu.

Auksas, sidabras, deimantai, brangakmeniai, platina – šiandien pasirinkimas labai platus. Ziedelis.lt parduotuvė siūlo įvairiausius aukso gaminius: žiedus, apyrankes, auskarus, grandinėles, pakabukus. Apie aukso istoriją, naudą ir savybes žino dauguma, tačiau šiandien pakalbėkime apie deimantus.

Kokie būna deimantai?

Deimantai gali būti tiek bespalviai, tiek pilkos, baltos, melsvos, rudos ar gelsvos spalvos. Spalvą lemia priemaišos. Būna ir įvairių formų: trikampis, markizė, ovalas, kriaušė, širdis ir t. t. Tai patys kiečiausi mineralai, kurių neįmanoma subraižyti (tai padaryti galėtų tik kitas deimantas).

Susmulkinti deimantų milteliai naudojami brangakmeniams ir patiems deimantams šlifuoti. Deimantų kaina taip pat gali skirtis, priklausomai nuo daug faktorių: švarumas, spalva, karatai ir t. t.

Žmonėms deimantai dažnai asocijuojasi su ypatingu blizgesiu. Tai yra ypač prabangiai ir įspūdingai atrodantis blizgesys, kuriame atsiskleidžia įvairios vaivorykštės spalvos. Žmonės tai vadina magija. Tikrų tikriausia magija.

Kuo deimantai ypatingi?

Anksčiau žmonės ypač tikėjo deimantų gydomosiomis savybėmis. Buvo tikri, jog šie padeda atsikratyti psichikos sutrikimų, nužiūrėjimo, košmarų, nemigos, nelaimių ir visokių kitokių neigiamų dalykų. Deimantams patikėdavo savo slapčiausius norus, svajones, mat šventai tikėjo, jog deimantai padės viską išpildyti.

Šiandien deimantai laikomi meilės, amžinybės, laimės simboliu, kuris dar ir pasižymi nepakartojamu grožiu. Skirtingi atspalviai, įvairios formos ir kaina – pasirinkti tikrai yra iš ko.

Pirmasis sužadėtuvių žiedas su deimantais

Pirmasis istorijoje sužadėtuvių žiedas su deimantu buvo padovanotas dar 1477 m. Burgundijos kunigaikštytei Marijai. Galbūt iki to laiko taip pat buvo įteikta žiedų su deimantais, apie kuriuos istorija nežino…

Šiais laikais sužadėtuvių žiedas su deimantu jau tapo klasika. Aukštos kokybės sužadėtuvių žiedų su deimantais pasirinkimą rasite https://ziedelis.lt/suzadetuviu-ziedai/.

Deimantai moterims – svajonė?

Kiekviena moteris nori atrodyti ir jaustis gerai. Taip, galbūt kasdieniame gyvenime ji nesusimąsto apie žiedą su deimantais, bet paslapčia dauguma pasvajoja. Ne todėl, jog deimantai brangūs. Ne todėl, jog tai gera investicija. Moterims deimantai yra tikri draugai dėl nepakartojamo, išskirtinio blizgesio ir energijos, kurios niekas neatstos.

Juo labiau, deimantai turi savo istoriją, savo vertę ir magišką poveikį. Vieni juo tiki, kiti ne, bet tuo, jog deimantai turi ypatingą galią pakelti moters savivertę ir meilę sau –  neabejojama.

Kodėl deimantai?

Jie ypač tvirti, ilgaamžiai. Platus formų, spalvų pasirinkimas. Galimybė rinktis tiek brangesnius, tiek pigesnius deimantus. Galima sukurti išskirtinius, vienetinius gaminius, kuriuos papuoš išsvajoti deimantai.

Ziedelis.lt parduotuvėje rasite platų vestuvinių žiedų su deimantais pasirinkimą https://ziedelis.lt/vestuviniai-ziedai/. Čia taip pat yra ir įvairių spalvų auskarai su deimantais, kurie suteiks moteriškumo ir elegancijos kiekvienai moteriai. Pakabukai su deimantais – puiki dovana mylimai moteriai: žmonai, mamai, dukrai. Deimantai yra unikalūs tuo, jog tinka tiek kiekvienai dienai, tiek ypatingai progai. Visur ir visada.

Patogus prekių filtravimas leis pasirinkti norimą deimanto svorį. Pasirinkimai gali būti surūšiuoti pagal kainas, nuo pigiausių iki brangiausių ir atvirkščiai. Patogi internetinė svetainė leis Jums patogiai ir sėkmingai įsigyti svajonių žiedą, auskarus, pakabuką ar kitokį gaminį. Jeigu reikalingas patarimas ar išsami konsultacija, visada galite kreiptis į Ziedelis.lt komandą, kuri pasiruošusi padėti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA