Praneša kauniečiai: nesiorientuojantis vairuotojas partrenkė per perėją ėjusią merginą | Kas vyksta Kaune

Praneša kauniečiai: nesiorientuojantis vairuotojas partrenkė per perėją ėjusią merginą

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Kauniečiai praneša apie girto vairuotojo sukeltą eismo įvykį, kuriame nukentėjo per perėją ėjusi mergina. Dainavos mikrorajone įvykį matęs skaitytojas pasakojo, jog neblaivų vairuotoją sekė kitas gyventojas, nes jau anksčiau įtarė, jog jis galimai nėra blaivus.

Anot skaitytojo, šalia Kovo 11-osios g. ir V. Krėvės pr. žiedinės sankryžos pro šaly važiavęs automobilis partrenkė per perėją ėjusią merginą, kuri buvo nublokšta nuo važiuojamosios kelio dalies. Eismo įvykį sukėlęs vairuotojas nuvažiavo nepristabdęs.

Kaip įvykio liudininkai pasakojo, iš paskos automobiliui nusekė kitas automobilis, kuris, galimai neblaivų vairuotoją sekė anksčiau, nes įtarė, jog jis neblaivus.

„Labai operatyviai pareigūnai pagavo jį. Visiškai nesiorientavo aplinkoje, buvo visiškai girtas. Mergina patyrė sužalojimus galvos srityje, matėsi ir kraujo“, – pasakojo greitąją pagalbą iškvietęs kaunietis.

Anot vyro, sužalotą merginą apžiūrėjo medikai, o girtą vairuotoją sulaikė atvykę pareigūnai, nes jį sekęs kitas vairuotojas jau iš anksto jiems pranešė apie grėsmę kelyje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas patvirtino, jog 19.09 val. buvo gautas pranešimas apie minėtą eismo įvykį. Jis taip pat patvirtino, kad vairuotojas buvo stipriai apgirtęs ir įpūtė daugiau nei 2 promiles. Sužalota mergina buvo išvežta į Kauno klinikas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA