Koronavirusu sergantis asmuo lankėsi „Atostogų parke“: vandens parkas užsidaro | Kas vyksta Kaune

Koronavirusu sergantis asmuo lankėsi „Atostogų parke“: vandens parkas užsidaro

delfi.lt 2020/03/15 17:27
DELFI nuotr.

Iš Rietavo savivaldybės į Klaipėdos ligoninę atvežtas jaunuolis, kuriam patvirtintas koronovirusas, mero Antano Černeckio žiniomis, dirbo kartu su jau anksčiau Klaipėdos universitetinėje ligoninėje atsidūrusiu kretingiškiu.

Paaiškėjo, kad kovo 10 dieną į Kauną parskridusi vaikiną pasitiko artimas žmogus, tačiau iškart karantinuotis vaikinas neskubėjo – dar papramogavo „Atostogų parke“ atviruose baseinuose.

Kretingos rajono meras Antanas Kalnius sako, kad žinia, apie Rietaviškio pramogavimą „Atostogų parke“ nekelia saugumo jausmo. Anot mero, po Ekstremalių situacijų posėdžio jis asmeniškai aplankė ne vieną verslo atstovą ir skatina žmones elgtis atsakingai.

„Bendravau ir su „Atostogų parko“ vadovais, jie jau paskelbė, kad nuo vidurnakčio užsidaro. Dabar visų susekti, kas kur lankėsi, nebeįmanoma, tačiau reaguoti į situaciją būtina rimtai. Žinia apie ligą sklinda jau ne pirmą dieną ir net ne pirmą savaitę, tačiau žmonės vis dar dažnai elgiasi neadekvačiai ir neatsakingai“, – sako A. Kalnius.

Kretingos rajono meras sako, kad tęs bendravimą su verslo atstovais, kad bendromis jėgomis būtų suvaldyta esama situacija kuo greičiau.

„Atostogų parko“ tinklapyje skelbiama, kad atsižvelgiant į LR Vyriausybės kovo 14 dieną priimtą sprendimą dėl karantino, sveikatinimo ir gydymo kompleksas laikinai stabdo savo veiklą nuo kovo 16 d. 00.00 val. iki kovo 30 d. 24.00 val.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA