Fiksuoja skaitytojai: iškylai pasirinko itin keistą vietą | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: iškylai pasirinko itin keistą vietą

Skaitytojo nuotr.

Pirmadienio popietę kauniečiai nusprendė surengti iškylą prie V. Krėvės gatvėje esančios „Maxima“ parduotuvės. Grupėlė vyrų įsikūrė neįgaliųjų stovėjimo vietose.

„Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė skaitytojo pranešimo su nuotrauka, kurioje matyti, kaip vyrai poilsiauja neįgaliųjų vietose. Prie „Maxima“ parduotuvės, įsikūrusios adresu V.Krėvės g. 108, iškylautojai pasistatė automobilį net per kelias stovėjimo vietas.

Automobiliu „Mercedes-Benz“, kurio modelis „Gelandewagen“, atvykę vyrai puikiai įsikūrė automobilio bagažinėje, o kas netilpo – ant žvejo kėdžių.

Primename, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d., sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA