„Žalgirio“ naujokas – jau Kaune: išsirinko retai komandos istorijoje naudotą marškinėlių numerį | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ naujokas – jau Kaune: išsirinko retai komandos istorijoje naudotą marškinėlių numerį

/ „BC Žalgiris Kaunas“ nuotr.

Gruodžio 1 dieną, penktadienį, į Kauną atvyko Kauno „Žalgirio“ naujokas Edmondas Sumneris. Dar prieš atvykdamas atliko ir būtiną procedūrą – išsirinko marškinėlių numerį.

Kauno „Žalgirio“ paskelbtose nuotraukose matyti, jog komandos naujokas penktadienį jau vilki žaliai baltų džemperį klubo treniruočių salėje. Savaitgalį žaidėjo dar laukia medicininė patikra.

Kaip skelbia Kauno „Žalgiris“, amerikietis E. Sumneris, prieš atvykdamas į Lietuvą, atliko būtiną procedūrą – išsirinko marškinėlių numerį.

Krepšininkas Kaune rungtyniaus 26-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais. Klubo istorijoje tokį numerį yra turėjęs tik 2021–2022 m. sezone komandoje žaidęs Titas Sargiūnas.

Primename, kad 27-erių 193 cm ūgio krepšininkas E. Sumneris 2017-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 52-uoju šaukimu „New Orleans Pelicans“ ekipos. Visgi karjerą NBA jis pradėjo „Indiana Pacers“ klube, kuriame keturis sezonus praleido kartu su Domantu Saboniu, o praėjusiame sezone E. Sumneris priklausė „Brooklyn Nets“ klubui.

Artimiausios E. Sumnerio rungtynės vilkint Kauno „Žalgirio“ marškinėlius galimai įvyks jau sekmadienį LKL mače Panevėžyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA