Plaukelių šalinimas lazeriu „Era Esthetic Avenue“: NEBESIBLAŠKYK kur atlikti procedūrą, mūsų klinikoje abu pasaulyje populiariausi lazeriai! | Kas vyksta Kaune

Plaukelių šalinimas lazeriu „Era Esthetic Avenue“: NEBESIBLAŠKYK kur atlikti procedūrą, mūsų klinikoje abu pasaulyje populiariausi lazeriai!

„Era Esthetic Avenue“ klinika / Organizatorių nuotr.

Įaugę plaukeliai, sudirgusi, šiurkšti oda, bėrimas, skausmingos depiliacijos procedūros – problemos, kurias šiandien padeda išspręsti pažangūs plaukelių šalinimo lazeriai. Kaune veikiančios estetinės ir lazerinės medicinos klinikos „Era Esthetic Avenue“ specialistai atskleidžia, jog pasirinkus tinkamą lazerį, plaukeliai gali neataugti net 15 ir daugiau metų, o procedūras atlikę klientai tai įvertina kaip „geriausią investiciją“.

Aleksandrito ar Diodinis lazeris – įvertinus asmeniškai

Pagrindinis klausimas, klientus kamuojantis prieš pradedant plaukelių šalinimo lazeriu procedūras – Aleksandrito ar diodinį lazerį pasirinkti? Abejų tipų, lyderiaujančius rinkoje lazerius klinikoje turinti „Era Esthetic Avenue“ komanda pataria nesiblaškyti – atvykti testinei procedūrai ir tinkamiausią prietaisą pasirinkti išbandžius praktiškai.

„Jei nepageidaujami plaukeliai vargina kasdien, tikrai neverta dėl jų kankintis. Šiandien naudojame jau dešimtmečių praktikos patikrintus, patikimus ir efektyvius lazerius. Turime daugybę klientų, kurie jų pagalba jau 15 metų diena iš dienos džiaugiasi atsikratę plaukelių problemų. Tad, raginame – nesiblaškyti tarp skirtingų klinikų ar lazerių. Atvykite, išbandykite abu populiariausius plaukelių šalinimo būdus – diodinį ir Aleksandrito lazerį – mūsų klinikoje, įvertinkite jų efektyvumą ir pasirinkite sau asmeniškai tinkamiausią sprendimą“,  – sako „Era Esthetic Avenue“ gydytoja dermatologė Ieva Štarienė.

Ieva Štarienė / Organizatorių nuotr.

Estetinės ir lazerinės medicinos klinika „Era Esthetic Avenue“ – pirmoji šalyje pradėjusi taikyti plaukelių šalinimo Aleksandrito lazeriu metodus.

„Svarbiausias patarimas besirenkantiems – vengti pigių bei silpnų lazerių. Jie įprastai pašalina tik paviršinius plaukelius, kurie atauga jau po 2-4 mėnesių. Ilgalaikį rezultatą gali suteikti tik galingi lazeriai. Dėl šios priežasties mūsų klinikoje – vieni brangiausių pasaulio įrenginių, mūsų klientams leidžiantys pamiršti plaukelių šalinimo problemas dešimtmečiams į priekį. Garantuojame ne tik individualiai klientams parinktą procedūrų planą, bet ir geriausią kainos bei kokybės pasiūlymą“, – sako „Era Esthetic Avenue“ gydytoja.

„Era Esthetic Avenue“ klinika / E. Bartulio nuotr.

Vidutiniškai šešios procedūros ir plaukeliai – pamiršti

Ilgalaikį rezultatą garantuoja tiek Aleksandrito, tiek diodinis lazeris, skirtumas – procedūrų skaičius. Kokį būdą pasirinkti tikslingiausia nuspręsti pačiam klientui, įvertinus abiejų efektyvumą. Klientas atėjęs į antrą procedūrą akivaizdžiai matys, po kurio lazerio plaukelių iškrito daugiau.

Gydytoja-dermatologė pasakoja, jog galingo, JAV pagaminto Aleksandrito lazerio pagalba plaukeliai pašalinami per vidutiniškai šešias procedūras. Vėliau rekomenduojama atlikti vos po vieną palaikomąją procedūrą per metus.

„Atliekant procedūras naudojame pasaulyje aukso standartu vertinamą JAV „Candela Medical“ Aleksandrito lazerį. Tai – efektyviausia savo kategorijoje vadinama ir viena geidžiamiausių pasaulyje ilgalaikio plaukelių šalinimo technologijų. Procedūra yra labai greita ir geriausiai iš lazerių veikia pigmentą melaniną. Jau trečios procedūros metu sunaikinama net iki 80 proc. plaukelių, o vos po šešių procedūrų kurso sunaikinama iki 95 proc. plaukų. Vienas iš klientų akcentuojamų privalumų – po procedūros oda tampa itin glotni, nes lazeris stimuliuoja ir kolageno gamybą“, – sako „Era Esthetic Avenue“ gydytoja-dermatologė.

„Era Esthetic Avenue“ klinika / Organizatorių nuotr.

Plaukelių šalinimas „Era Esthetic Avenue“ Aleksandrito lazeriu nėra skausmingas. Procedūra yra komfortiška dėl lazeryje integruotos vėsinimo sistemos, šaldančios milisekundžių tikslumu.

Neskausmingas plaukelių folikulų sunaikinimas

„Diodinį lazerį rekomenduojama rinktis, kuomet klientas turi kiek daugiau laiko ir jam svarbu mažesnė procedūros kaina. Mūsų klinikoje taikoma pažangiausia ir galingiausia diodinė lazerinės depiliacijos technologija. Plaukelių šalinimas šiuo įrenginiu tinka įvairių tipų odai ir plaukams, išskyrus šviesius bei žilus. Lazeris generuoja intensyvios ir koncentruotos šviesos spindulį, kurį sugeria plaukuose esantis pigmentas ir sunaikina plauko folikulą aktyvaus augimo fazėje, nepažeidžiant aplinkinės odos. Jau po kelių procedūrų galima pasiekti gerą rezultatą. Vienas iš šio diodinio lazerio laimėjimų yra integruota vėsinimo sistema, užtikrinanti komfortišką folikulo sunaikinimą“, – sako dermatologė.

Lyginat su įprastais diodiniais lazeriais, „Era Esthetic Avenue“ naudojamas prietaisas pasižymi savo galia – jis galingiausias Lietuvoje.

Šiuo lazeriu galima atlikti procedūras ir ant tamsios odos – net jei oda bus įdegusi.

„Era Esthetic Avenue“ klinika / Organizatorių nuotr.

Tobulas metas pradėti – dabar

Rudenėjantis oras – tinkamiausias metas plaukelių šalinimo lazeriu procedūroms pradėti.

Apsilankiusius „Era Esthetic Avenue“ klinikoje, įsikūrusioje I. Kanto g. 18 (verslo centras „Bokštas“), pasitiks profesionali gydytojų-dermatologų bei kitų specialistų komanda, pasiruošusi suteikti išsamią konsultaciją bei sudaryti individualų plaukelių šalinimo procedūrų planą.

Jei klientas abejoja, kokį lazerį procedūroms pasirinkti, specialistai suteiks galimybę ant savo odos išbandyti abu rinkoje pirmaujančius įrenginius ir tokiu būdu pasirinkti priimtiniausią.

Rasti daugiau informacijos arba rezervuoti laiką vizitui: https://lazerineklinika.lt/kuri-lazeri-rinktis-aleksandrito-ar-diodini.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA