Kaip prižiūrėti trumpus plaukus ir kodėl verta rinktis trumpų plaukų šukuoseną? | Kas vyksta Kaune

Kaip prižiūrėti trumpus plaukus ir kodėl verta rinktis trumpų plaukų šukuoseną?

Organizatorių nuotr.

Trumpų plaukų šukuosenos ir vėl tampa vis populiaresnės. Priežasčių, kodėl verta rinktis trumpų plaukų šukuoseną, yra ne taip ir mažai: trumpus plaukus yra paprasčiau prižiūrėti, sunaudojama mažiau plaukų priežiūros priemonių, tokius plaukus galima greičiau išdžiovinti, ir t.t. Jei svarstote apie trumpų plaukų šukuoseną, jums tikrai bus naudinga žemiau pateikta informacija.

Kokios trumpų plaukų šukuosenos madingos šiemet?

Štai – du naujausi trumpų plaukų kirpimai:

• „LOB“ kirpimas: tai – labai gaivi ir stilinga šukuosena, kuri karaliauja 2024 metų mados top‘ų viršūnėse. Tai – nauja „BOB“ kirpimo variacija, kuomet paliekami kiek ilgesni plaukai. „LOB“ kirpimas yra universalus, nes tinka visoms veido formoms. Tai – labai žaisminga ir stilinga šukuosena.

• „Bixie“ – tai dviejų populiarių kirpimų, „BOB“ ir „Pixie“, derinys. „Bixie“ yra modernizuotas „BOB“ kirpimas, kuriam būdingas sluoksnių mišinys ir tekstūra. Šiemet šis kirpimas įvardijamas kaip vienas madingiausių, taigi, tai gali būti tikrai puikus sprendimas norinčioms atnaujinti savo išvaizdą.

Kaip dažnai teks lankytis kirpykloje?

Dažniausiai yra laikomasi vienos paprastos taisyklės: trumpus plaukus reikia kirpti kas mėnesį, o ilgus plaukus – kas du mėnesius. Toks vizitų dažnumas gali padėti palaikyti šukuosenos formą, ir jūs visada atrodysite nepriekaištingai! Gera žinia yra ta, kad trumpų plaukų kirpimas neretai kainuoja pigiau nei ilgų plaukų.

Daugiau dėmesio skirkite galvos odos priežiūrai

Trumpų plaukų šukuosenos priežiūrai dažniausiai naudojama daugiau lako ir kitų formavimo priemonių, todėl svarbu tinkamai rūpintis galvos oda. Vertėtų naudoti specialius galvos odos šveitiklius bei serumus, kurie ne tik pašalins formavimo priemonių likučius, bet taip pat pagerins plaukų svogūnėlių būklę bei suaktyvins kraujotaką.

Ką daryti, kad trumpi plaukai atrodytų puresni?

Jei neturite galimybės ištrinkti plaukų, išbandykite sausą šampūną, kuris suteiks šukuosenai purumo ir sugers riebalų perteklių. Ant šaknų užpurkškite sauso šampūno, palenkite galvą žemyn ir papurenkite plaukus prie šaknų. Taip pat galite plaukus lengvai pašukuoti. Vos per kelias minutes galėsite „pataisyti“ šukuoseną, kuri atrodys kur kas gaiviau.

Karštą vasaros dieną rinkitės lankelį

Karštą vasaros dieną tikrai nemažai moterų pagalvoja, kad vis dėlto reikėjo rinktis trumpų plaukų šukuoseną. Taip, trumpaplaukėms dažniausiai tenka susidurti su mažiau nepatogumų, be to, visada gali pagelbėti lankelis, kuris leis patraukti plaukus nuo veido. Tai ne tik užtikrins didesnį komfortą, bet taip pat išryškins veido bruožus.

Kaip suformuoti lengvas garbanas?

Jei norite atnaujinti šukuoseną ir išbandyti lengvas garbanas, jums pravers ši paprasta gudrybė. Nors garbanos dažniausiai yra formuojamos specialiomis žnyplėmis, tačiau taip pat galite išmėginti vieną paprastą gudrybę: į vandenį įberkite druskos ir supilkite į buteliuką su purkštuvu. Papurkškite šios priemonės ant plaukų, šiek tiek pagniaužykite ir leiskite natūraliai išdžiūti. Tai padės suformuoti lengvas vasariškas bangeles!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA