Kauno V forte vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda | Kas vyksta Kaune

Kauno V forte vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda

Kauno V forte vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda / Organizatorių nuotr.

Liepos 9 dieną, sekmadienį, nuo 14 valandos vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda. Susijungs istorija, gamta, veiksmas ir automobiliai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Sekmadienį V forte, Zuikinėje, susirinks įvairaus tipo ir markių automobiliai. Parodoje galėsite pamatyti Kauno pažibą, vienintelį tokį – Aido K. savadarbį konstruotą automobilį „Black Magic“. Bus ir senesnė klasika – BMW E23 ar Audi 90 modeliai, ir šiuolaikiniai modifikuoti automobiliai – greičiausias BMW Nemuno Žiedo trasoje BMW E36 ar iš tolo akį traukiantis Mercedes-Benz W204 C63.

Kadangi renginys yra remiamas tiek Kauno Tvirtovės parko, tiek fortų entuziastų asociacijos „Kauno Tvirtovė“, bus galima ne tik automobiliais pasigrožėti, bet ir paskaityti, pasidomėti tuo daugiau – kur jie ir kas tai yra…

Tokiu būdu norėtume paskatinti kiek daugiau naudotis Kauno fortais, jų teikiamomis edukacijomis ar pramogomis atsakingai ir šviesiu paros metu.

Kauno V forte vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda / Organizatorių nuotr.

Renginio bendraorganizatoriai dažasvydžio ir šratasvydžio klubas „Legionas“, kurie ir yra įsikūrę V forte, ne tik, kad padeda pagrindiniams organizatoriams prisijaukinti V fortą, bet ir turės pramogų pasiūlymų.

Pagrindiniams organizatoriams United BMW Club tiesiog lieka sukurti automanišką atmosferą, nustebinti žiūrovus automobiliais ir, žinoma, žiūrovų nenuvilti ne tik vaizdu, bet ir užimtumu – veiklos nestigs nei parodos dalyviams, nei atvykusiems pažiūrėti parodą.

Labai prašome visų, kas atvyks, saugoti save ir atsargiai elgtis V forte, jei bus sugalvojama kur nors nueiti. Ypač, kai tuo metu ten vyks dažasvydžio ar šratasvydžio žaidimai. Taip pat prašome gerbti parodos dalyvius – be leidimo nečiupinėti, nedarinėti, nesiramstyti prie jų automobilių, į juos nelipti ar pan.

Kviečiame kauniečius ir kaimynus atvykti ir pamatyti visa tai savo akimis!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA