Pirkinių centre „Savas“ – nauja ukrainietiškų maisto pusgaminių parduotuvė „Pas mamą“ | Kas vyksta Kaune

Pirkinių centre „Savas“ – nauja ukrainietiškų maisto pusgaminių parduotuvė „Pas mamą“

Parduotuvė „Pas mamą“ / R. Tenio ir Organizatorių nuotr.

Visai neseniai pirkinių centre „Savas“, šalia pagrindinio įėjimo, duris atvėrė lankytojus traukte traukianti nedidukė ukrainietės Natalijos Faer maisto pusgaminių parduotuvė „Pas mamą“. Pirkinių centras „Savas“ kviečia paragauti išskirtinių ir labai skanių šios parduotuvės gaminių, daugiau sužinoti apie jų gamybą bei susipažinti su šios parduotuvės savininke ukrainiete Natalija.

„Greičiausiai tokių gaminių nesate ragavę, nebent tik būdami Ukrainoje“, – sako parduotuvės savininkė ir vadovė, tuo pačiu ir patiekalų gamintoja N. Faer.

Pasak N. Faer, viena iš parduotuvės ypatybių – visi gaminiai ruošiami rankomis ir pagal tradicinį ukrainietišką receptą.

„Pas mamą“ gaminiai užšaldomi momentiškai, kai vandens molekulės iš karto kristalizuojasi. Dėl šios technologijos gaminio kokybė išsaugoma tobulai, skirtingai nei įprastuose šaldikliuose, kurie ištraukia vandenį ir keičia jo biocheminę sudėtį. Visos žaliavos, iš kurių yra ruošiami patiekalai, praeina visus kontrolės etapus pagal RVASVT programas.

Parduotuvė „Pas mamą“ / Organizatorių nuotr.

„Pas mamą“ remia išskirtinai Lietuvos žaliavų gamintojus, tokius kaip „Krekenavos agrofirma“, „Žemaitijos pienas“, „Vilniaus paukštynas“ ir pan.

„Paragavę mūsų gaminamų patiekalų, tikrai pakeisite nuomonę apie pusgaminius apskritai! Gaminant patiekalus nenaudojami jokie konservantai ar skonio pakaitalai, GMO produktai. Naudojame tik šviežius ir natūralius ingredientus“, – sako ji.

Pirkinių centre „Savas“ įsikūrusia nauja parduotuve džiaugiasi ir kauniečiai, ir „Savas“ vadovė Aušra Lapinskienė.

„Išties smagu, kad pirkinių centre „Savas“ savo sėkmę atranda ir į Lietuvą atvykę ukrainiečiai. Stengiamės padėti jiems plėtoti savo verslą, su jų patiekalų įvairove supažindinti lietuvius. Šiuo metu, kai aplankyti Ukrainą yra neįmanoma, jų namų šiluma tarsi aplanko mus čia, Lietuvoje, ir leidžia paskanauti jų naminio maisto, kuris savo kokybe niekuo nesiskiria nuo mūsų gaminių, o dažnu atveju ruošiamas dar atsakingiau. Todėl labai kviečiame paragauti „Pas mamą“ gaminamų „paruoštukų“ ir su meile įsileisti juos į kiekvieno mūsų šeimą“, – kviečia pirkinių centro „Savas“
vadovė A. Lapinskienė.

Parduotuvė „Pas mamą“ / R. Tenio nuotr.

Tiesa, parduotuvė „Pas mamą“ rūpinasi, ne tik tuo, kad kauniečiai būtų sotūs, bet ir skatina moteris skirti daugiau laiko sau.

„Daugelyje šalių labai ilgą laiką vyravo stereotipas, kad moteris turi gaminti maistą, rūpintis šeimos gerove, būti namų šeimininke. Šiuo metu visos šalys vystosi, vyrų ir moterų pareigų skirtumo praktiškai nėra. Moterys taip pat nori kurti karjerą, turėti savo ambicijų, o gaminimo procesas atima daug laiko ir ne visoms tai patinka. Todėl parduotuvė „Pas mamą“ rūpinasi, kad moteris daugiau laiko skirtų sau, savo mėgstamai veiklai, bendraudama su šeimos nariais ir siūlo save bei savo šeimą palepinti jau paruoštais gaminiais, kurie savo kokybe ir skoniu visiškai nenusileidžia gaminamiems namuose. Galbūt kažkas sakys, kad pirkti pusgaminius yra brangu, tačiau jeigu įvertinsite nupirktų produktų kainą, namuose naudojamus išteklius bei savo brangų laiką, tikrai neatrodys brangu“, – sako N. Faer.

Parduotuvė „Pas mamą“ / R. Tenio nuotr.

Parduotuvės įkūrėja labai džiaugiasi ir grįžtamuoju kauniečių bei miesto svečių ryšiu.

„Sulaukiame daug atsiliepimų iš šeimų, kurių gyvenimą palengvino „Pas mamą“ gaminiai. Mūsų pirkėjai liko sotūs ir labai patenkinti. Ir tai yra fantastiška, pats geriausias įvertinimas, nes kaip tik to ir siekiame. Visi patiekalai yra ne tik skanūs, bet ir kokybiški, o tai labai svarbu“, – sako ji.

Pasak N. Faer, prekių asortimentą sudaro daugiau nei 80 gaminių – tikrai bus iš ko pasirinkti. O jai bus labai malonu matyti vis sugrįžtančius pirkėjus jos parduotuvėje „Pas mamą“, pirkinių centre „Savas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA