Konservatorių kandidato į Kauno tarybą karjerą užbaigė nešvankus anekdotas | Kas vyksta Kaune

Konservatorių kandidato į Kauno tarybą karjerą užbaigė nešvankus anekdotas

Darius Žebrauskas / DELFI ir R. Tenio nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Po reakcijos į pasaulio futbolo čempionato finalą netikėtai baigėsi Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) kandidato į Kauno miesto tarybą Dariaus Žebrausko politinė karjera. Sekmadienį mediko „Facebook“ paskyroje pasirodė homofobiškas įrašas, vėliau D. Žebrauskas paskelbė, kad į jo socialinio tinklo paskyrą buvo įsilaužta. Tuo pačiu jis pranešė, jog nutarė nebedalyvauti savivaldos rinkimuose.

Į D. Žebrausko įrašą socialiniame tinkle „Facebook“ sureagavo viešųjų ryšių specialistas Andrius Baranauskas. Kandidatas į Kauno miesto tarybą, aptardamas sekmadienį vykusį Pasaulio futbolo čempionato finalą, kurį laimėjo Argentina, paskelbė nevykusį anekdotą apie gėjus ir futbolą.

Tuo metu po A. Baranausko įrašu sureagavo ir Kauno savivaldybės TS-LKD štabo vadovė Andrijana Filinaitė.

„TS-LKD Kauno štabas kreipėsi į TS-LKD Prezidiumą, kad kandidatas būtų nedelsiant pašalintas iš sąrašo. Negalime toleruoti tokio elgesio ir komentarų iš etikos pusės”, – rašė ji.

Tiesa, D. Žebrauskas savo įrašą vėliau ištrynė ir paskelbė, kad į jo paskyrą esą buvo įsilaužta.

„Sveiki, noriu informuoti, kad buvo įsilaužta į mano fb paskyrą, iš kurios parašytas postas apie finalo arg – fra peripetijas. Noriu atsakingai pareikšti, jog neturiu nieko bendra su turiniu, kurį paskelbė įsilaužęs į mano paskyrą asmuo. Tačiau, įvertinęs situaciją, nusprendžiau nedalyvauti savivaldos rinkimuose, vengiant bereikalingų insinuacijų šia tema”, – rašė jis.

Anot 15min, D. Žebrauskas buvo itin sparčiai išbrauktas iš kandidatų sąrašo. Tai naujienų portalui patvirtino TS-LKD Kauno štabo vadovė A. Filinaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA