Į šviesų ir garso festivalį „Light on“ – kilometrinė eilė | Kas vyksta Kaune

Į šviesų ir garso festivalį „Light on“ – kilometrinė eilė

Skaitytojo nuotr.

Į pirmą kartą Baltijos šalyse vyksiantį šviesų ir garso festivalį „Light on“ nusidriekė kilometrinė eilė – norintys patekti į renginį bilietų laukia ne vieną valandą.

[galerija kiek=”8″]

Šaštadienio vakarą „Nemuno žiede“ organizuojamas šviesų ir garso festivalis pritraukė šimtus smalsuolių, tačiau atvykusiems prireikė apsišarvuoti kantrybe, nes prie bilietų teko laukti daugiau nei valandą.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas teigė, kad bilietų aptarnavimu rūpinasi vos du žmonės, todėl nespėja aptarnauti tokios gausos žmonių.

„Dar automobilių kamštis tęsiasi per kokius 3 kilometrus. Tragedija kažkokia“, – pasakojo skaitytojas.

Bilietų eilėje laukiantis kaunietis teigė, kad per valandą automobilių kamštyje pajudėjo vos kilometrą. „Palikau mašiną kelkraštyje neprivažiavęs aikštelės, daug kas taip padarė. Po to dar pusvalandį gyvoje žmonių eilėje laukiau, kol du darbuotojai tikrino bilietus.

„Dauguma žmonių stovėdami eilėje praleido pirmą lėktuvų pasirodymą“, – pasakojo skaitytojas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA