Dėl vieno vairuotojo galvojimo tik apie save, sutriko troleibusų eismas Kaune | Kas vyksta Kaune

Dėl vieno vairuotojo galvojimo tik apie save, sutriko troleibusų eismas Kaune

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šeštadienį į Kauno Pažaislio prieigas suplūdo minios kauniečių. Jie gausiai rinkosi į Vlados Musvydaitės organizuojamą masinį ėjimą. Nors visi atkeliavo eiti pėsčiomis, ne visi sugebėjo tinkamai priparkuoti savo automobilį, kuris sutrikdė troleibusų eismą galutinėje troleibuso stotelėje šalia Kauno marių.

[galerija kiek=””]

Kaip informavo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, po žygio namo norėję grįžti viešuoju transportu, to negalėjo padaryti, nes troleibusai tiesiog užstrigo dėl vieno automobilio, kuris užstatė troleibusų apsisukimo perimetrą. Nors automobilių buvo pilna visur, tačiau tai ne pasiteisinimas paliekant automobilį neleistinoje vietoje.

Manoma, kad automobilį paliko vienas iš žygio dalyvių. Jam ant lango policijos pareigūnai paliko įspėjamąjį lapelį dėl pažeidimo. Dėl troleibusų spūsties prie Kauno marių, galimi eismo tvarkaraščio nesilaikymai Petrašiūnų kryptimi.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai ilgesnis miesto viešasis transportas arba troleibusai negali važiuoti pagal grafiką, nes galutinės stotelės, vykstant įvairiems renginiams, būna užblokuojamos lengvųjų automobilių vairuotojų, kurie neradę kur palikti automobilių, juos pastato į viešojo transporto stoteles.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA