Maisto produktai su receptu jau pristatomi ir Kaune | Kas vyksta Kaune

Maisto produktai su receptu jau pristatomi ir Kaune

Organizatorių nuotr.

Lietuvoje jau nuo praėjusių metų pabaigos veikia pasaulyje labai populiari paslauga – vakarienės prenumerata. Ji skirta palengvinti aktyvių ir užsiėmusių žmonių gyvenimą, kuomet į namus pristatomi ne tik maisto produktai, bet ir būtent jiems sukurti receptai. Vakarienių krepšiai į kauniečių namus keliauja kiekvieną pirmadienį.

Svetainėje VakarienesPrenumerata.lt kas savaitę skelbiami keturi nauji receptai. Paslaugos kūrėjų tikslas, kad klientai valgytų kokybišką ir subalansuotą maistą, dėl to kiekvieną savaitę meniu yra vienas patiekalas iš raudonos mėsos, vienas ir paukštienos, vienas iš žuvies ir vienas vegetariškas.

[galerija kiek=”4″]

“Paslauga naudotis labai paprasta, – sako idėjos sumanytoja Jurgita Levickienė. Iki kiekvieno ketvirtadienio vakaro yra priimami užsakymai, o pirmadienį jie pristatomi Kaune ir Elektrėnuose, antradienį Vilniuje. Užsakymai priimami internetu.”

Visos keturios vakarienės yra atvežamos vienu metu. Maisto produktų galiojimas skiriasi, tad paslaugos teikėjai nurodo, kuriuos patiekalus reiktų gaminti pirmiau, o kurie šaldytuve galės luktelti.

“Tas kasdieninis klausimas, kuo šį vakarą pamaitinti šeimą yra galvos skausmas daugeliui žmonių, – apie idėjos atsiradimą pasakoja J. Levickienė. Dauguma mūsų neturime nei laiko, nei fantazijos ilgai suktis virtuvėje. Tačiau vakare sugrįžus iš darbų ir mokslų valgyti vistiek reikia. Ar pastebėjote, kad dažniausiai sukate ratu tuos pačius penkis ar dešimt patiekalų. Ar pastebėjote, kad prekybos centre dažniausiai renkatės tuos pačius pirkinius, o nematytų ir neragautų produktų vengiate, nes tiesiog nežinote, kaip juos pagaminti ir su kuo valgyti. O kai vieną dieną apima įkvėpimas, išsitrauki iš lentynos receptų knygą nusiteikęs nustebinti šeimą, žiūrėk, bent dviejų trijų ingridientų namuose trūksta…”

VakarienesPrenumerata.lt įkūrėja laikosi nuomonės, kad maisto įvairovė yra svarbi kiekvieno žmogaus racione. Dėl to paslaugos klientai kas vakarą neapsiriboja įprastais ryžiais ar makaronais. Vakarienės prenumeratos meniu galima rasti labai vertingų bolivinės balandos sėklų ar perlinio kuskuso, raudonosios cikorijos ar pasiflorų, Izraelyje ant akmens keptų pitų ar pas ūkininką iš itališkų miltų gamintų pačių skaniausių Ravioli makaronų. “Džiaugiamės galėdami klientus nustebinti ir fazano ar kengūros mėsa, tačiau tokie neįprasti produktai mūsų krepšiuose nėra dominuojantys. Reta šeima nori kas vakarą gaminti ir ragauti nematytus ir negirdėtus produktus, – klientų apklausų patirtimi dalijasi J. Levickienė. Mūsų tikslas kas vakarą pasiūlyti kokybišką, skanų, įvairų ir lengvai pagaminamą maistą.”

Vakarienės prenumerata taip pat suteikia galimybes gerokai patobulinti savo kulinarinius įgūdžius. Šefo detaliai surašyti receptai ir pridėti patarimai praverčia ne tik gaminant prenumeruojamas vakarienes.

“Girdėjome ir tokių atsiliepimų, kad vaikinas gavęs pirmą krepšį googlino, kaip turi atrodyti saliero kotas (ne ant visų daržovių klijuojame lipdukus), o po keleto savaičių jau sėkmingai pats pagamino visas keturias krepšyje atgabentas vakarienes. – juokiasi J. Levickienė. Mes teigiame, kad pagal mūsų nesudėtingus receptus gali sėkmingai gaminti ir ūgtelėję vaikai (argi ne fantastiška pagalba namuose?!), ir galbūt to niekada anksčiau nedarę jų tėveliai.”

Kiek kainuoja tokia paslauga? Populiariausias krepšys – keturios vakarienės dviems asmenims – kainuoja 42 EUR. Tai yra 10,50 EUR viena vakarienė dviems.

“Jei už tokią sumą vakare stabtelėjęs parduotuvėje bandytum susikomplektuoti rimtą vakarienę, gali ir nepakakti, – pastebi J. Levickienė.

Visų pirma dėl to, kad parduotuvėje nenusipirksi vieno saliero koto arba šaukšto kaparėlių. Parduotuvėje tenka pirkti pakuotėmis, dėl to namuose šaldytuve dažnai užsistovi ir vėliau į šiukšlių dėžę keliauja įvairūs atidaryti indeliai ir suvytę daržovių likučiai. Kita vertus, ne paslaptis, kad nuėję į parduotuvę prisiperkame daugiau nereikalingų produktų ir išleidžiame daugiau nei pirkdami internetu. Mūsų klientai produktų gauna tiksliai tiek, kiek reikia vakarienei pagaminti ir, pastebėsite, kad baigus gaminti, jūsų virtuvė ir šaldytuvas tikrai bus tvarkingesni nei iki šiol,” – žada idėjos sumanytoja.

Apie naują paslaugą daugiau sužinosite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA