Negyvą kūdikį po lova slėpusią motiną Velykų rytą teismas pasiuntė už grotų | Kas vyksta Kaune

Negyvą kūdikį po lova slėpusią motiną Velykų rytą teismas pasiuntė už grotų

delfi.lt 2016/03/27 13:05
DELFI nuotr.

Sekmadienį į teismą atvežta savo kūdikio nužudymu įtariama jonavietė. Kauno apylinkės teismas Šv. Velykų dieną nusprendė 23 metų moterį suimti 12 parų. Prokuroras prašė suimti įtariamąją 3 mėnesiams.

[galerija]

Atvežta į teismą moteris ėjo pati, pareigūnai jos nevedė, jauna mama nesidangstė nuo fotografų bei atrodė labai nusiminusi. Laukdama teismo salėje, moteris nesulaikė ašarų.

DELFI primena, kad kovo 24 d., 15 val. 35 min., į Jonavos ligoninę kreipėsi ir dėl nukraujavimo paguldyta jauna moteris (gim. 1992 m.). Medikams kilo įtarimas, kad moters tokia būklė po gimdymo, tad apie tai pranešė policijai.

Policijos pareigūnai tą pačią dieną, apie 18 val., apžiūrėdami jos namus Jonavoje, bute, rado kūdikio lavoną. Moteris susilaukė mergytės, ji rasta negyva, paslėpta po lova.

Kodėl ji nesikreipė į medikus ir nepranešė artimiesiems, moters artimieji nesupranta. Anot su moterimi glaudžius santykių palaikančios giminaitės, kitus du vaikus jauna moteris myli, prižiūri. Pati turėjo darbą, vaikus leido į darželį. Tik juos auginti tenka be vyro.

DELFI žiniomis, pareigūnai kūdikio lavoną rado po lova, įdėtą į kibirą. Moteris gimdė vonioje.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA