Iš gydymo įstaigos pabėgęs jaunas vyras nušoko nuo stogo | Kas vyksta Kaune

Iš gydymo įstaigos pabėgęs jaunas vyras nušoko nuo stogo

Asociatyvi/ Archyvo nuotr.

Ryte iš Dainavos poliklinikos pabėgo galimai psichinį sutrikimą turintis vyras. Netrukus gautas pranešimas, kad netoliese nuo daugiaaukščio namo stogo nori nušokti vyras, kuris pagal apibūdinimą atitiko pabėgusio asmens duomenis.

Pranešama, kad apie 10 val. Ryšių gatvės 19-ojo namo gyventojai išgirdo, kaip laiptinėje dūžta stiklai. Kauniečiai išbėgę į laiptinę pamatė neadekvačiai besielgiantį vyrą. Jis vilkėjo marškinėlius trumpomis rankovėmis ir kojomis daužydamas langus, kėlė sumaištį tarp ketvirto ir penkto aukšto.

Gyventojai pasakojo, kad vyriškis buvo sunkiai prognozuojamas ir užlipo ant namo stogo. Daugiabučio gyventojai tikino, kad kvies policiją, tačiau vyras į tokius pasakymus nereagavo. Tik kai pamatė atskubančias specialiąsias tarnybas, tuomet nušoko nuo stogo.

23-jų metų vyras nušoko ant kojų. Patyrė daugybinius kojos lūžius. Tikėtina, kad pažeidė ir stuburą. Visgi, medikams sakė, kad jis sveikas ir jam jokios pagalbos nereikia.

Nors nukentėjęs asmuo neprisipažino, kas jis toks, policijos pareigūnai greitai nustatė jo tapatybę, mat prieš tai buvo gavo pranešimą, jog iš netoliese esančios Dainavos poliklinikos pasišalino galimai psichinę negalią turintis asmuo. Jį tėvai buvo atvedę pas gydytojus. O gavus pranešimą apie Ryšių gatvės daugiabutyje siautėjantį vyrą, apibūdinti požymiai atitiko to, kuris buvo pabėgęs iš gydymo įstaigos.

Psichologinės pagalbos tarnybos

Jaunimo linija 8 800 28888
Vaikų linija 116 111
Pagalba moterims 8 800 66366
Vilties linija 116 123

Skambučius į visas linijas apmoka Socialinės apsaugos ir darbo ministerija iš Valstybės biudžeto lėšų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA