G. Krapikas: tikrai neprotingai sužaidėme paskutinę ataką | Kas vyksta Kaune

G. Krapikas: tikrai neprotingai sužaidėme paskutinę ataką

DELFI nuotr.

Pergalę namuose patyrę žalgiriečiai neslepia apmaudo. Žaidėjai tikina, jog pirmąjį kėlinį atrodė, jog žaidžia ne namuose, tačiau sirgaliai jiems labai gelbėjo. Kauno „Žalgiris“ pralošė vos dviem taškais.

Penktadienio vakarą Kaune žaidęs „Žalgiris“ ir Krosnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komanda pademonstravo aršų žaidimą. Netrūko tiek ginčų aikštelėje, tiek sirgalių aistrų. Žalgiriečiai sako, jog patys kalti, kad pralošė.

„Varžovai pajuto žaidimą. Nors patys įmetėm daug taškų, tačiau strigo mūsų gynyba, tad nespėjom susitvarkyti. Buvo daug antrų šansų, kurių neišnaudojome. Atrodo, kad pasivydavom, bet po to vėl paleisdavom. Paskutiniosiomis sekundėmis neplanavome bauduotis, bet yra, kaip yra. Kartais gal ir teisėjai neteisingai įvertino, bet pralošėm mes ne teisėjai“, – kalbėjo Mantas kalnietis.

Renaldui Seibučiui tai buvo pirmosios Eurolygos varžybos „Žalgirio“ arenoje, tad jis neslepia susižavėjimo sirgaliais. Jo teigimu, komandai tai ypatingai padėjo. Ir tik sirgaliai padėjo suprasti, jog žaidžia namuose, o ne svetur, nors kartais galėjo atrodyti ir kitaip.

Pats komandos treneris Gintaras Krapikas sako, jog varžybos buvo sunkios, tačiau tikrai nebuvo pačios prasčiausios. Koją kišo ir neatkovoti kamuoliai, ir paskutinės žaidimo akimirkos.

Belieka pasveikinti priešininkų komandą su pergale. Laimėjo svarbias varžybas, kurios labai svyravo. Jie pataikė ir ne tokius lengvus metimus. Tikrai neprotingai sužaidėme paskutinę ataką. Tikrai neplanavom bauduotis ir per 11 sekundžių neagresyviai ir tiesmukiškai neužbaigėme varžybų pabaigos ir neištraukėme iki pratęsimo. Visgi, šiandien nebuvo blogiausias žaidimas.

Kauno „Žalgirio“ komanda tikisi spėti atgauti jėgas ir sekmadienį stoti pireš Lietuvos rytą geriausiai pasiruošę.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA