Tragiškas sekmadienis: vyriškiui sustojo širdis, nudurta moteris, žuvęs gaisre | Kas vyksta Kaune

Tragiškas sekmadienis: vyriškiui sustojo širdis, nudurta moteris, žuvęs gaisre

Kas vyksta Kaune nuotr.

Nors Kaune Lietuvos rinktinės pergalė atšvęsta santūriai, neapsieita be tragiškais pasibaigusių įvykių.

Prasidėjus krepšinio rungtynėms, ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Didžiąsias Lapes, kur atvira liepsna degė gyvenamasis namas. Kaip skelbia priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, apie 20 val. 30 min. Kauno r., Didžiųjų Lapių k., 52-ejų metų vyro name kilo gaisras, kurio metu žuvo šeimininkas bei apdegė vienas kambarys. Įtariama, kad gaisras kilo dėl trumpo jungimosi elektros laiduose. Dar vienas žmogus iš degančio namo išvestas iki atvykstant ugniagesiams.

Vykstant finaliniam mačui policija gavo pranešimą, kad įvykdytas nusikaltimas prieš moterį. Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad moteris sužalota aštriu daiktu, galimai peiliu. Ji jau nerodė jokių gyvybės ženklų. Policijos pareigūnai, sekę karštais pėdsakais, netrukus sulaikė įtariamąjį, galimai padariusį šį nusikaltimą. Policijos atstovai apie šį įvykį informacijos neteikia, nurodydami, jog vyksta procesiniai veiksmai.

Nuskambėjus finaliniam rungtynių švilpukui, policijai ir greitosios pagalbos medikams pranešta, kad senamiestyje, Kumelių gatvėje prie automobilio guli žmogus. Atvykę medikai 54-erių vyriškį rado pusiau įlindusį į automobilį ir sukniubusį ant kelių. Medikai vyriškiui dar bandė atlikti gaivinimą, tačiau nesėkmingai. Nuo vyriškio buvo juntamas alkoholio kvapas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA