„Žalgiris“ turi naują finansinį užnugarį | Kas vyksta Kaune

„Žalgiris“ turi naują finansinį užnugarį

R. Tenio nuotr.

Kauno krepšinio klubui „Žalgiris“ šiandien džiugi diena. Viena didžiausių kompanijų grįžta į rėmėjų grupes, tad tai galės užtikrinti klubo finansinį stabilumą.

Ilgametis „Žalgirio“ rėmėjas po pertraukos vėl grįžta į pagrindinio rėmėjo poziciją. Antradienį Eurolygoje rungtyniaujančio „Žalgirio“ rėmėju tapo „Utenos“ alus.

„Norime matyti lietuvišką klubą tarp pasaulio geriausiųjų. Žalgiris svarbus, ne tik dėl to, kad tai Kauno, bet taip visos Lietuvos komanda. Kaip ir Utenos alus yra ne vieno miesto, o visos šalies gėrimas“, – kalbėjo „Utenos“ alaus generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

„Utenos“ alus pirmą kartą šios komandos rėmėju tapo dar 1998 m. Rėmėjas ženkliai prisidėjo prie to, kad jauna Kauno ekipa tais pačiais metais iškovojo Europos taurę, o 1999 m. „Žalgirio“ komanda Miunchene tapo Eurolygos nugalėtoja. Tikimasi, kad šiandien pasirašyta sutartis padės Kauno vyrų krepšinio klubui ne viename sezone.

„Džiaugiamės pasirašydami su geriausiais, nes norime likti geriausi. Norint būti geriausiais, mums „Utenos“ alus yra priimtinas partneris“, – neslėpė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Dingom, nes buvo nesutarimų tarp kitų žmonių. Dabar remiame ir rinktinę, ir kitas komandas , tad bendrausime, manau, tikrai ilgai. Sumos nenorime atskleisti, bet lyginant su kitais miestais, Kaunui skiriame daugiausiai pinigų.

Naujieji rėmėjai suteikė ne tik finansinę paramą žaidėjams, bet taip pat įteikė dovanų ir nuolatos klubą palaikantiems krepšinio sirgaliams. Komandos treneris įpareigotas aistruoliams perduoti tris būgnus, kurie papuošti rėmėjo ir klubo atributika. Taip pat dėl naujojo rėmėjo, „Žalgirio“ arenoje keisis prekiaujamo alaus rūšis. Įmonės vadovai tikina, jog jau artimiausiame renginyje arenoje bus galima įsigyti jų alaus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA