Prie nemokamų treniruočių jau prisijungė daugiau nei 500 kauniečių | Kas vyksta Kaune

Prie nemokamų treniruočių jau prisijungė daugiau nei 500 kauniečių

Praėjusių metų lapkričio mėnesį startavęs projektas „Judėk sveikai“ įgauna pagreitį. Į nemokamas bėgimo ir šiaurietiško ėjimo treniruotes jau užsiregistravo daugiau nei 500 kauniečių. Sveikatinimo projekto „Judėk sveikai“ organizatoriai teigia, kad ši iniciatyva viršijo lūkesčius.

„Žinojome, jog Kauno mieste jaučiamas tokių iniciatyvų trūkumas, kurių dėka kauniečiai turėtų galimybę ne tik sportuoti, tačiau tai atliktų dideliame bendraminčių būryje, puikiai praleistų laiką, plėstų pažinčių ratą ir už visą tai atsidėkotų tik šypsena ir išsinešta gera nuotaika. Tačiau net nenutuokėme, kad tai gali sulaukti tokio gausaus dalyvių skaičiaus“, – teigia visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ direktorius Povilas Mačiulis.

Iki projekto „Judėk sveikai“ pradžios Kaune nebuvo uždarų erdvių suteikiančių galimybę šaltuoju sezonu kauniečiams reguliariai, aktyviai ir nemokamai sportuoti. Kuo dar šie užsiėmimai išsiskiria iš visų kitų mes klausiame vienos iš projekto trenerių: „Galime pasidžiaugti didėjančiu kauniečių aktyvumu. Pastebime, kad treniruotėse lankosi vis gausesnis būrys įvairaus amžiaus ir įvairios sportinės patirties piliečių. Vien dėl tos priežasties, kad treniruotės yra universaliai pritaikytos visoms amžiaus grupėms, jos tampa ypač patrauklios. Treniruotėse ir toliau laukiame visų: nuo pačių mažiausių iki garbaus amžiaus senjorų“,- teigia projekto „Judėk sveikai“ trenerė, olimpietė Inga Juodeškienė.

Projekto organizatorius: visuomeninė organizacija „Vieningas Kaunas”. Projekto partneriai: Lietuvos sporto universitetas, portalas „Kas vyksta Kaune“, dienraštis „Respublika“, prekės ženklas „VIČI“.

Bėgimo treniruotės vyksta Lengvosios atletikos manieže (Aušros g. 42, Kaunas):
Pirmadieniais 20.00 val.
Ketvirtadieniais 19.00 val.

Šiaurietiško ėjimo treniruotės vyksta (susitinkame prie S.Dariaus ir S.Girėno paminklo, šalia Ąžuolyno parko):
Antradieniais 18.00 val.

Daugiau informacijos ir visas naujienas rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA