V.Masalskis: V.Romanovas atsisakė „Žalgirio” klubo | Kas vyksta Kaune

V.Masalskis: V.Romanovas atsisakė „Žalgirio” klubo

mirror.co.uk nuotr.

Kauno „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis patvirtino, kad klubą valdęs verslininkas Vladimiras Romanovas oficialiai paliko Lietuvos čempionų ekipą. V. Masalskio teigimu, nuo šiol „Žalgiris“ pasirengęs priimti visus norinčius perimti komandą, skelbia portalas Delfi.lt.

„Galiu oficialiai pranešti, kad visose valdymo įmonėse, kurios susijusios su „Žalgiriu“, Vladimiras Romanovas parašė atsisakymą su oficialiu parašu. Jei jis norės ir turės galimybių galės paremti komandą kaip paprastas rėmėjas, bet šiuo metu jis komandos tikrai neremia“, – teigė V. Masalskis.

Teigiama, kad klubo akcijos bent kol kas bus perduotos „Žalgirio“ veteranams. Tuo metu Kauno klubas laukia galimų investuotojų.

V.Romanovas nuo 2009-ųjų iki šiol valdė 75% sporto klubo akcijų.

Rytoj Kauno „Žalgirio“ Ispanijoje laukia Eurolygos „Top 16“ devintojo turo rungtynės su vietos Malagos „Unicaja“.

PAPILDYTA 19:30. VšĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas valdybos narių pareiškimas

Vladimiras Romanovas atsistatydino iš VšĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas valdybos nario ir pirmininko pareigų.

Į posėdį susirinkusi Kauno „Žalgirio“ klubo valdyba nori pareikšti, kad svarsto galimus variantus dėl tolimesnės klubo veiklos. Artimiausiu metu bus paskelbta apie priimtus sprendimus dėl klubo valdymo ir veiklos organizavimo.

Norėdama apsaugoti komandos trenerių štabą ir žaidėjus nuo bereikalingų spekuliacijų šia tema valdyba labai prašo kantrybės. Reikiama informacija bus pateikta, kai bus priimti galutiniai sprendimai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA