„Kitokie pasikalbėjimai“ sugrįžta į savo pirmuosius namus | Kas vyksta Kaune

„Kitokie pasikalbėjimai“ sugrįžta į savo pirmuosius namus

Algimanto Barzdžiaus nuotr.

Viskas prasidėjo šių metų kovo 16 d., kuomet „PuntoJazz“ palėpė sutiko į savo namus įsileisti iki tol analogų neturėjusį portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamą projektą.

Būtent tą dieną buvo surengtas pirmasis „Kitokių pasikalbėjimų“ renginys, kuriame dalyvavo visiems puikiai pažįstamas komikas Mantas Katleris.

Jau iš karto tapo aišku, kad šios interaktyvių diskusijų laidos laukia šviesi ateitis. Savo sutikimus dalyvauti pokalbiuose vienas po kito davė Lietuvai nusipelnę ir įžymūs žmonės – Marijonas Mikutavičius, Andrius Mamontovas, Andrius Tapinas, Andrius Užkalnis, Algis Ramanauskas, Algirdas Kaušpėdas, Jonas Nainys, Arūnas Valinskas ir kiti.

Pamatę didžiulį žmonių susidomėjimą, gegužės 21 dieną „Kitokie pasikalbėjimai“ persikėlė į erdvesnę vietą – „Ryšių kiemelį“, kur susirinkdavo net virš 600 žmonių.

Netrukus tiesiogines portalo „Kas vyksta Kaune“ vaizdo transliacijas pradėjo rodyti ir didžiausias Lietuvos portalas „DELFI.lt“.

Pirmasis sezonas baigėsi iš viso pakvietęs net 23 svečius. Diskusijas moderavo iš viso aštuonios charizmatiškos asmenybės, tarp kurių ir Justinas Jankevičius, Mantas Stonkus, Paulius Ambrazevičius, Karolis Tiškevičius, Gediminas Reklaitis ir kt.

Praėjusią savaitę startavo antrasis „Kitokių pasikalbėjimų“ sezonas. Tiesa, Vilniuje, „Tamsta“ klube“, kadangi šiuo projektu itin susidomėjo ir sostinės gyventojai, o kūrybinė grupė neliko abejinga jiems.

Tačiau jau šį trečiadienį pokalbiai grįžta ten, kur viskas ir prasidėjo – į „PuntoJazz“ palėpę. Spalio 29 d. 18:30 val. renginio vedėjas Justinas Jankevičius kalbins visiems gerai žinomą aktorių Marių Repšį.

Pastarasis yra tapęs „Vytauto“ reklamų veidu bei balsu, o šiuo metu filmuojasi naujame filme „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“. Jame jis atliks vieno iš pagrindinių aktorių vaidmenų.

Daugiau info apie būsimą renginį rasite paspaudę čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA