D. Dargis Kaune apžvelgė 10 parašytų knygų apie kriminalinę Lietuvą | Kas vyksta Kaune

D. Dargis Kaune apžvelgė 10 parašytų knygų apie kriminalinę Lietuvą

Kovo 5 d. Ąžuolyno bibliotekoje žinomas kriminalinių knygų autorius, dokumentinių serialų ir vaizdo turinio kūrėjas Dailius Dargis apžvelgė dešimt parašytų savo knygų apie kriminalinę Lietuvą bei išskyrė naujausią – „Milijonieriaus testamentas meilės pinklėse“ (2023).

Pavadinimu „Kriminalinis Kaunas 1990–2024-ieji” pavadintą renginį moderavo knygų autorė Kamilė Birgė.

2023 m. spalio viduryje pasirodžiusi dešimtoji D. Dargio knyga „Milijonieriaus testamentas meilės pinklėse“ – pirmasis verslo detektyvas apie tai, kaip užvaldomas šimtamilijoninis turtas pašalinus net pačius artimiausius – žmoną, su kuria pragyventa daugiau nei keturis dešimtmečius, vienintelį sūnų, draugus bei artimuosius, ir pasiekiama, kad viskas, kas buvo uždirbta ir sukaupta, atitektų kai kam iš šalies. Tai pirmoji D. Dargio knyga, kurią norėta nupirkti dar neišleidus, o vėliau ir grasinta.

D. Dargis./M. Patašini nuotr.

Rašytojas, žurnalistas, knygų leidėjas D. Dargis per 14 m. išleido 10 knygų – „Tikroji Daktarų istorija“, „Kruvinasis mafijos maršrutas“, „Vilniaus bomberio išpažintis“, „Mafijos kronikos“, „13 tamsaus lietuviško verslo paslapčių“, „Juodosios mafijos našlės“, „Kriminalinė Agurkinių odisėja“, „Holivudo monstras iš Lietuvos“, „Kamuoliniai prie bausmės linijos“ ir „Milijonieriaus testamentas meilės pinklėse“.

Pernai D. Dargis sukūrė ir pateikė vieną žiūrimiausių Lietuvoje kriminalinės dokumentikos serialų – „Remyga“, kuriame pasakojama apie vieną garsiausių ir skandalingiausių šalies kovinio sporto atletų Remigijų Morkevičių, kuris prie savo namų Kaune, Šilainiuose buvo nušautas 2016 – ųjų gruodį, kone Kūčių išvakarėse. Didžiulį rezonansą sukėlęs tarptautinio bušido čempiono nužudymas iki šiol dar neatskleistas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA