Muštynių Kaune liudininkas: mačiau kaip su kaukėmis ar movomis ant galvų viduryje kelio vieną spardė (video) | Kas vyksta Kaune

Muštynių Kaune liudininkas: mačiau kaip su kaukėmis ar movomis ant galvų viduryje kelio vieną spardė (video)

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo vaizdo įrašu iš Raudondvario plento, kur sekmadienio vakarą užfiksavo muštynes. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) patvirtino, jog muštynės vyko važiuojamojoje kelio dalyje.

„Galbūt kas nors žinoma apie muštynes Raudondvario plente, viduryje gatvės, netoli „Via Baltica“ viaduko, šiandien apie 19.55 val.?

Pravažiuodamas mačiau kaip 3-4, su kaukėmis ar movomis ant galvos, viduryje kelio vieną spardė. Kiek man žinoma, tame video, kur policija „riebiai paprašė pasitraukti iš kelio“, pabaigoje matomas dėl to paties įvykio stovintis GMP ekipažas. Nesu tikras, bet galimai“, – vėlų sekmadienio vakarą teiravosi kaunietis.

Kauno AVPK duomenimis, kovo 3 d. apie 19.55 val. Kaune, Raudondvario pl., važiuojamojoje kelio dalyje bėgiojo asmenys, vienam nugriuvus – galimai buvo spirta jam.

Teisėsauga pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl Viešosios tvarkos pažeidimo. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Vaizdo įrašą, apie kurį minėjo kaunietis, galima rasti čia.

Vis dėlto, Kauno AVPK patikslino, kad rusiškais keiksmais besisvaisčiojantis policijos ekipažas vyko į kitą įvykį – „pareigūnai skubėjo į A kategorijos įvykį – moters sužalojimą“.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA