Kelyje Vilnius-Kaunas užfiksavo girtos moters vairuojamo automobilio gaudynes | Kas vyksta Kaune

Kelyje Vilnius-Kaunas užfiksavo girtos moters vairuojamo automobilio gaudynes

R. Tenio nuotr., STOP kadrai iš skaitytojo vaizdo įrašo / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Penktadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė apie Vilnius-Kaunas kelyje užfiksuotas girtos moters vairuojamo automobilio gaudynes.

Kaip teigia skaitytojas, policijos pareigūnai vairuotojos sustabdymui panaudojo priemonę „ežį“, tačiau vairuotoja atkakliai tęsė kelionę.

„Automobilis taranavo policijos pareigūnų automobilį, nestojo. Buvo panaudotas „ežys“, bet vairuotoja toliau tęsė kelionę, kol trys ekipažai sustabdė, nes priekyje važiavo jau be padangų.

Turiu vaizdo įrašą, bet dėl prastų oro sąlygų sunkiai galima įžiūrėti automobilio markę. Automobilį vairavo moteris, apie 50-60 metų. Mano nuomone, visiškai girta“, – situaciją komentavo įvykio liudininkas.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) informavo, kad vasario 23 d. apie 17.00 val. Kaišiadorių r., A1 kelyje, automobilį „Škoda Kodiaq“ vairavo neblaivi moteris (gim. 1962 m.).

Vairuotojai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,62 prom.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA