Tragiška avarija magistralėje: apvirtus automobiliui žuvo žmogus (foto) | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija magistralėje: apvirtus automobiliui žuvo žmogus (foto)

/ DELFI, J. Matonio nuotr.

Šeštadienio paryčiais magistralėje Vilnius-Kaunas nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis. Eismo įvykio metu žuvo moteris.

Policijos departamento duomenimis, balandžio 27 d. apie 3 val. 38 min. Kaišiadorių r., magistralinio kelio Vilnius-Klaipėda 80-ame km, ties Užtakų k., automobilis „Lexus RX450h“, vairuojamas vyro (gim. 1967 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per eismo įvykį žuvo automobiliu važiavusi moteris (gim. 1940 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Pagal nurodytą įstatymą, tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Tas, kas padarė šio straipsnio 5 dalyje numatytą veiką būdamas neblaivus ar apsvaigęs nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo trejų iki dešimties metų.

Pažymima, jog asmuo atsako pagal šį straipsnį tik tais atvejais, kai šiame straipsnyje numatytos veikos yra padarytos dėl neatsargumo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA