Išskirtinė automobilių paroda ir pramogos kauniečius traukė į Nemuno salą | Kas vyksta Kaune

Išskirtinė automobilių paroda ir pramogos kauniečius traukė į Nemuno salą

/ Skaitytojų nuotr.

Nemuno saloje, prie Kauno „Žalgirio“ arenos, šeštadienį būrėsi minios žmonių, kurie atvyko į autodetalių prekybos įmonės EOLTAS šiemet minimą 30-ies metų veiklos jubiliejų, kurio metu buvo surengtas tikras auto fanų renginys. Čia rikiavosi daugeliui dar nematyti išskirtiniai automobiliai su įvairiomis modifikacijomis, lankytojai taip pat galėjo dalyvauti įvairiose veiklose bei pramogose.

Renginio metu netrūko garso, nes savo sugebėjimus demonstravo griausmingiausio išmetimo sistemas turintys automobiliai, o dar daugiau triukšmo kėlė įspūdingiausias garso aparatūras turintys automobiliai.

Renginio metu buvo išrinkta greičiausia orinė pakaba, o lankytojai akis paganyti galėjo modifikuotų automobilių ekspozicijoje.

Be išskirtinių automobilių atvykusiems renginio lankytojams taip pat buvo paruošta visa puokštė papildomų pramogų: lenktynių simuliatoriai, radijo bangomis valdomų automobilių modelių pramogos, virtualios realybės pramogos, 360° besisukanti kamera. Mažieji autofanai galėjo išreikšti savo kūrybiškumą ant tam parengtų EOLTAS automobilių.

Anksčiausiai atvykę žmonės galėjo registruotis į bandomuosius važiavimus su „Autojuta“ ir „Autotoja“ įmonių parduodamais automobiliais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA