Laiko patikrinti skoniai: Savanorių prospekte duris atvėrė atnaujinta „Mon Ami“ | Kas vyksta Kaune

Laiko patikrinti skoniai: Savanorių prospekte duris atvėrė atnaujinta „Mon Ami“

„Mon Ami“ Savanorių prospekte / Organizatorių nuotr.

Kaune duris atvėrė atnaujinta „Mon Ami“. Savanorių prospekte, „Hyper Maximos“ pastate, jau 12 metų veikianti kepyklėlė kauniečių ir miesto svečių laukia paruošusi ypatingą meniu, kviečia paragauti ne tik pačios skaniausios duonos ar legendinio „Napoleono“, bet ir ilgai kurtų bei puoselėtų naujienų – sausainių ir pyragų be gliuteno.

Savanorių pr. 255, „Hyper Maximos“ pastate, įsikūrusi „Mon Ami“ yra antroji šio tinklo kepyklėlė Kaune, tapusi pagrindiniu „Mon Ami“ veidu. Per 12 gyvavimo metų nuolatiniai kepyklėlės klientai tapo draugais, kurie nekantriai laukė ne tik kepyklėlės atnaujinimo, tačiau ir papildyto „Mon Ami“ kepinių, užkandžių bei desertų asortimento.

„Savanorių pr. „Mon Ami“ lankosi ilgamečiai klientai, kurie jau spėjo tapti mūsų draugais. Ši kepyklėlė yra tikras mūsų augimo ir brandos pavyzdys, nes per 12 metų klientai augo kartu su mumis, matė ir stebėjo mūsų virsmą.

Galime papasakoti daugybę klientų istorijų apie jų pamėgtą šviežutėlę, tikro raugo duoną, kuri juos lydi metų metus, kurios nesinori keisti ir dėl kurios nuliūsta, jeigu jos neranda kepyklos lentynoje“, – atviravo „Mon Ami“ marketingo projektų vadovė Kamilė Šabūnė.

„Mon Ami“ Savanorių prospekte / Organizatorių nuotr.

„Mon Ami“ atsinaujino, tradicijos išliko

Planuojant atsinaujinimą, anot K. Šabūnės, kepyklėlė nesiekė greitinti gamybos procesų ar keisti nusistovėjusių tradicijų. „Mon Ami“ klientams ir toliau siūlys tradicinius, laiko patikrintus kepinius.

„Mūsų filosofija yra priešinga – mes nenorime nieko greitinti, siekiame kepinius kepti kuo arčiau žemės. Stengiamės, kad visi kepinių ingredientai būtų kuo grynesni, kuo mažiau apdoroti. Mes kepame tikrus kepinius – gaminame lėtai ir ilgai, be konservantų ir cheminių priedų, gerbdami senąsias tradicijas ir tik iš aukščiausios kokybės ingredientų: tikro pieno (ne vandens), sviesto (ne margarino ar kitų riebalų) bei ne narvuose auginamų vištų kiaušinių“, – dėstė „Mon Ami“ marketingo projektų vadovė.

„Mon Ami“ nuo pat 2010 m. laikosi savo įsitikinimų ir pagrindinio požiūrio – gaminti su pagarba žmogui ir gamtai.

„Greičiausiai niekada nesusimąstėte, kaip stipriai didžioji dalis ingredientų yra apdorojami iki jiems patenkant į kepyklas. Pradedant kepimo mišiniais, suminkštintais fermentuotais grūdais ar įdarais su daugybe priedų, konservantų ir t.t. Kepimo procesas naudojant šiuos civilizacijos sukurtus palengvinimus yra labai patrauklus didžiajai daliai rinkoje esančių kepyklų. Kodėl?

Na, su šiais produktais gali dirbti žemos kvalifikacijos darbuotojai, pagreitėja gamybos procesai, prailgėja produktų galiojimo laikas, o maisto priedai apsaugo nuo daugybės klaidų arba jos tampa lengviau pataisomos. Ar tai vertė ir sveikata pirkėjui? Greičiausiai į šį klausimą atsakinėti nereikia“, – kalbėjo K. Šabūnė.

„Mon Ami“ Savanorių prospekte / Organizatorių nuotr.

Ypatingas meniu

„Mon Ami“ marketingo projektų vadovė prasitarė, kad atnaujintoje Savanorių pr. kepyklėlėje kauniečių bei miesto svečių lauks ne tik klientų jau pamėgti kepiniai bei desertai, bet ir išskirtinis meniu.

„Per šiuos metus apie mūsų kepamą natūralaus raugo duoną tikriausiai žino visi – tai mūsų pasididžiavimas. Ji garbingai vaišėms keliauja po visą pasaulį. Mūsų legendinė tortų šeima, kurios priešakyje stovi „Napoleonas“ – legendomis apipintas ir daugybės liaupsių susilaukiantis tortas. Tai tradiciniai, laiko patikrinti, sentimentalūs skoniai, kuriuos išlaikysime ir toliau.

Atnaujintoje „Mon Ami“ ruošiame ir ypatingą meniu, kad norintys visuomet galėtų prisėsti ir pasistiprinti kibinaičiais su sultiniu, skrudintu Brioche sumuštiniu ar pasigardžiuoti desertu“, – sakė K. Šabūnė.

Kviečia paragauti naujienų

K. Šabūnė džiaugėsi, kas šie metai naujienoms „Mon Ami“ asortimente itin dosnūs. Neseniai pristatyta nauja ruginio raugo duona, vasarą kepyklėlės meniu papildė gaivus tortas, pavasarį klientams pasiūlyta ir nauja sausainių bei pyragų kolekcija be gliuteno.

„Naujienoms keliame ypatingai aukštus reikalavimus. Kiekvieno naujo produkto atsiradimas – tai ilgas kūrybinis procesas, dažnai trunkantis keletą mėnesių, tad visos mūsų asortimente atsirandančios naujienos yra išieškotos, o jų atsiradimas – niekada nenuspėjamas.

Vos prieš pora savaičių mūsų duonų šeimyną papildė nauja ruginio raugo duona su keturių rūšių sėklomis, kuri labai greitai pavergė klientų širdis. Šią vasarą pristatėme ir ypatingai gaivų bei elegantišką tortą „Mochito“, kuris akimirksniu tapo vienas populiariausių. Kartu su tortu pasirodė ir prabangus kreminis sūrio pyragas su mūsų kurta karamele bei žemės riešutais“, – naujienas vardijo K. Šabūnė.

„Mon Ami“ Savanorių prospekte / Organizatorių nuotr.

Kiek anksčiau, pavasarį, „Mon Ami“ taip pat pristatė ir įgyvendino labai ilgai kurtą bei puoselėtą sausainių ir pyragų kolekciją be gliuteno.

„Daugeliui kyla klausimas – kodėl tik dabar? O atsakymas labai paprastas, iki šiol mums nepavyko sukurti kepinių be gliuteno, kurie pasiektų mūsų skonio ir kokybės kartelę. Daugelis ragautų be gliuteno kepinių dažniausiai nuvildavo, tad įdėjome daug darbo ir pastangų, kol sukūrėme šią naują kolekciją, kurioje atrasti galite net 6 rūšis sausainių ir du pyragus. Tad naujienų asortimente turime dažnai, kviečiame užsukti, ragauti ir mėgautis kokybišku maistu“, – kvietė K. Šabūnė.

„Mon Ami“ Kaune įsikūrusios: Laisvės al. 79, Savanorių pr. 225, Pramonės pr. 29, Veiverių g. 150b, Šarkuvos g. 1A , Europos pr. 43 ir Islandijos pl. 32.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA