Išskirtinėje vietoje Birštone kyla naujas projektas „Lelijų apartamentai“ | Kas vyksta Kaune

Išskirtinėje vietoje Birštone kyla naujas projektas „Lelijų apartamentai“

Organizatorių nuotr.

NT konsultacijų įmonė „JUDA NT“ su partneriais vysto dviejų daugiabučių projektą Birštono kurorte, pavadinimu „Lelijų apartamentai“. Tai jau antrasis įmonės projektas Birštone, kurio pardavimų ėmėsi ši bendrovė. Butų raktus pirkėjams ketinama perduoti jau šių metų pabaigoje.

„JUDA NT“ įmonė NT rinkoje jau žinoma daugiau nei 7 metus ir kartu su partneriais yra įgyvendinusi ne vieną dešimtį projektų visoje Lietuvoje. Įmonė daugiausiai specializuojasi naujos statybos projektų įgyvendinime nuo idėjos iki pilno projekto realizavimo. Įmonėje dirbantys pardavimų specialistai padeda ir pavieniams klientams realizuoti jau turimą jų turtą ar surasti naują kalbant tiek apie gyvenamą būstą, tiek apie komercines patalpas.

„Prisimename, kai prieš kelis metus pradėjome pirmus darbus Birštone, viskas čia mums buvo nauja. Jau buvome realizavę kelis projektus Kaune, tad kompetencijos turėjome daug, tačiau Birštonas mums buvo dar nepažįstama rinka“, – sako vienas įmonės „JUDA NT“ įkūrėjų Darius Uleckas.

„Pirmą projektą pavadinome „Birštono perlas“. Vystytojas ir investuotojas buvo labai patikimi, statybos darbus atliko geri rangovai, tad ir projektas buvo sėkmingas, o projekto apimtis buvo labai optimali suprasti, pažinti Birštono miesto rinką“, – pastebi D. Uleckas.

Naujasis projektas Lelijų gatvėje

„Po sėkmingo projekto „Birštono perlas“ pamatėme, jog Birštone poreikis nedidelių kvadratūrų, aukštesnės klasės būstui yra ir tik auga, tad šiemet ėmėmės dar didesnio, šiek tiek prabangesnio projekto Lelijų gatvėje, kurį pavadinome „Lelijų apartamentai“, – pažymi „JUDA NT“ įmonės bendraįkūrėjas Juras Sadauskas.

Pasak J. Sadausko, vienas pagrindinių projekto „Lelijų apartamentai“ išskirtinumų – vieta. „Lelijų gatvė yra labai rami, retai pravažiuojama, tačiau ir labai patogi. Nuo projekto vietos pėsčiomis per porą minučių galima pasiekti parduotuvę, miesto pagrindinę aikštę, Nemuną, sanatorijas, restoranus. Šalia projekto yra įsikūręs ir naujasis sporto centras, o lauko teniso mėgėjams – teniso kortai visai čia pat.

Ne mažiau svarbu mieste vykdant statybas yra maksimaliai išsaugoti žaliąsias zonas. Džiaugiamės, šiame projekte pavyko išsaugoti praktiškai visus medžius, kurie sukuria dar daugiau jaukumo. Geros žinios ir visiems aplinkiniams gyventojams, jog visai šalia miestas yra numatęs ir didžiulio sporto parko įrengimą“, – pastebi J. Sadauskas.

Organizatorių nuotr.

„Projektą „Lelijų apartamentai“ sudaro du pastatai, kuriuose yra 44 butai su balkonais ar lauko terasomis, o butų dydžiai siekia nuo 27 iki 57 kv. m. Pastatuose įrengsime liftus, kuriais bus galimą patekti ir į privatų automobilių parkavimą po namu, sandėliukus daiktams susidėti. Ne mažiau svarbu bendram vaizdui, jausmui ir objekto likvidumui yra ir pastato išorė, modernus pastato apšvietimas. Visa tai pasiekti padėjo puikūs projekto architektai“, – papildo D. Uleckas.

„Rinkoje naujos statybos standartu tampa A++ energinė klasė, garantuojanti būsto pirkėjui minimalias išlaidas būsto išlaikymui. Su partneriais galvojame ir apie saulės jėgainių ant pastato įrengimą, kad bendra namo elektra nekainuotų ar kainuotų minimaliai. „Lelijų apartamentų“ statybas atlieka patikimas statybų rangovas, tad pirkėjai pirkdami būstą čia gauna visas įstatymų numatytas garantijas“, – tęsia D. Uleckas.

D. Uleckas / Organizatorių nuotr.

Siūlo rinktis įrengtą būstą

„Šiai dienai kokybiškas būstas turi būti ekonomiškas, tvarus, funkcionaliai išplanuotas. Kadangi Birštonas yra kiek nuo didžiųjų miestų nutolęs miestas, prisikviesti meistrus dėl vieno buto įrengimo pirkėjams gali būti sudėtinga ir brangu.

Todėl jiems siūlome rinktis mūsų patikimus vidaus apdailos meistrus ir įrengimą patikėti profesionalams, o į kurortą iš tiesų atvykti ilsėtis, o ne galvoti apie būsto įrengimo rūpesčius. Būsto interjero klausimams taip pat pasitelkėme patyrusias interjero architektes, kurios kiekvienam pirkėjui atliks individualų jo buto interjero projektą“, – pažymi D. Uleckas.

Miestas priima pozityviai

„Labai džiugina pozityvus, šiuolaikiškas miesto savivaldybės požiūris į čia investuojančius. Su savivaldybe, architektais šiame ir kituose Birštono projektuose visi klausimai buvo ir yra derinami, bei sprendžiami racionaliai ir sklandžiai. Miestas yra suinteresuotas ir toliau tvariai augti, pritraukti naujų gyventojų, investicijų, tačiau maksimaliai atsižvelgiama ir į gyvenimo kokybę, žalių plotų išsaugojimą.

Mums irgi norisi, jog Birštone būtų dar daugiau gerai apmokamų darbo vietų, čia norėtų persikelti žmonės iš kitur, o miesto patrauklumą tikrai gerina kokybiško gyvenamojo būsto, kaip „Lelijų apartamentai“, pasiūla“, – džiaugiasi „JUDA NT“ bendraįkūrėjas J. Sadauskas.

J. Sadauskas / Organizatorių nuotr.

Kviečia į „Atvirų durų“ renginius naujajame projekte

Projekto atstovai kviečia atvykti į objekte organizuojamus „Atvirų durų“ renginius, kurių artimiausias vyks jau 2023 m. rugpjūčio m. 27 d., sekmadienį. Renginių metu pirkėjai patys gali apžiūrėti būstus iš arti ir gauti atsakymus į visus kylančius klausimus.

Daugiau informacijos apie šį projektą galima rasti puslapyje www.lelijuapartamentai.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA