„Kauno Žalgirio“ futbolininkai užtikrintai žengė į LFF taurės pusfinalį | Kas vyksta Kaune

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai užtikrintai žengė į LFF taurės pusfinalį

„Kauno Žalgiris“ užtikrintai žengė į LFF taurės pusfinalį / „FK Kauno Žalgiris“ nuotr.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai antrus metus iš eilės prasibrovė į LFF taurės pusfinalio etapą. Ketvirtfinalio rungtynėse Mariaus Stankevičiaus komanda išvykoje rezultatu 5:0 (1:0) įveikė BFA komandą iš Vilniaus.

Iniciatyvą nuo pat susitikimo pradžios turėję kauniečiai pirmame kėlinyje į priekį išsiveržė 26-ąją susitikimo minutę, kai po kampinio kamuolį į vartus pasiuntė Karolis Uzėla – 1:0.

Pirmoje rungtynių pusėje nemažai progų liko neišnaudotos, o po pertraukos visas veiksmas prasidėjo nuo 65-osios minutės.

Tuo metu puikiai baudos smūgį išpildė ir pranašumą padidino vos aikštėje pasirodęs Gratas Sirgėdas, o po poros minučių puikų reidą surengė ir savo įvartį taip pat pelnė Abdulgafaras Opeyemi.

Pranašumą turėję kauniečiai toliau atakavo ir kūrė vieną pavojingą epizodą po kito, o galiausiai komandai pavyko pelnyti dar du įvarčius.

Iš pradžių pirmu tiksliu smūgiu „Kauno Žalgirio“ klube pasižymėjo jaunasis puolėjas Armandas Kučys, o tašką rungtynėse padėjo gerokai labiau patyręs Nerijus Valskis – 5:0.

LFF taurės pusfinalyje žalgiriečiai susitiks su ten jau patekusiu Telšių „Džiugo“ klubu arba „Šiaulių“ ir „Riterių“ bei „TRANSinvest“ ir „Bangos“ porų laimėtojais. Pusfinaliai bus žaidžiami rugsėjo viduryje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA