Kaip atrodo rytas festivalyje? | Kas vyksta Kaune

Kaip atrodo rytas festivalyje?

Saulė Sutkutė 2023/08/05 15:51
R. Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ šeštadienį prieš vidurdienį ketino pasikalbėti su „Granatų“ bėgimo dalyviais, bet užkietėjusių sportininkų nerado. Už tai pamatė ir aprašė, ką veikia festivaliautojai po audringos nakties. Atmosferą, visai suprantama, galima pavadinti tingia.

„Granatos Live“ šeštadienio rytas atrodė lyg poapokaliptinis Černobylis. Kelios energingos sielos užsiėmė lauko žaidimais, bet tai pačių ištvermingiausių požymis. Palapinių miesteliuose matomi nakties mėtyti ir vėtyti festivaliautojai, kurie kovoja su rytiniais ugninių lašų demonais.

Likusieji priminė vėjo blaškomas paklydusias sielas, nerimastingai ieškančias, kur pasisemti energijos antrai festivalio dienai. Didelė dalis dalyvių 13 val. susirinko paklausyti „Kitokių pasikalbėjimų“, kuriuos pirmą kartą vedė Henry Match, kalbinęs socialinių tinklų žvaigždę Godą Problemą.

Po pirmos dalies neatlaikę palūžusios sveikatos pusė žiūrovų „nepastebimai“ pasišalino kaupti jėgų prieš nakties linksmybes. Penktadienis visų lūkesčius festivaliui pakėlė į padanges, „Granatas“ atidarė daug nepamirštamų pasirodymų.

Nepaisant to, kad diena atrodo labai rami, galbūt tai tik tyla prieš audrą. Vakare laukia įspūdingi Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymai, taigi Rumšiškės vėl sužibs ryškiomis šviesomis ir garsiais publikos šūkiais.

Pagrindinėje scenoje naujas žvaigždžių būrys patekės nuo 18 val.

Rugpjūčio 4-6 d. vykstantis „Granatos Live“ Lietuvos liaudies buities muziejuje organizuojamas jau devintą kartą. Kaip portalui nurodė festivalio atstovė Goda Deksnytė, šiemet laukiama apie 15 tūkst. žmonių, iš jų apie 70 proc. apsistos festivalio kempinguose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA