Aktyvi sekmadienio pramoga, patraukusi kauniečių dėmesį – susirinko profesionalai, mėgėjai ir net augintiniai | Kas vyksta Kaune

Aktyvi sekmadienio pramoga, patraukusi kauniečių dėmesį – susirinko profesionalai, mėgėjai ir net augintiniai

„Temple“ pirmas bėgimas / Organizatorių nuotr.

Laisvalaikio klubas, kviečiantis visus aktyvius ir norinčius tokiais tapti kauniečius, praėjusio sekmadienio rytą sutiko Kauno Vienybės aikštėje, kur, nepaisant lietaus, įveikė pirmuosius 5 kilometrus. Dalyvių, bėgusių aplink miesto širdį, gretose – sportininkai profesionalai, mėgėjai ir naujokai. Maloniai nustebino bei išskirtinio dėmesio susilaukė ir kartu dalyvavę sportininkų keturkojai. Sėkmingai miestiečių dėmesį patraukusio renginio tęsinys bus rengiamas ir šį sekmadienį, balandžio 21 dieną, Kauno Panemunės šile.

„Labai smagu, kad tikras lietuviškas oras neišgąsdino bendraminčių ir pavyko įgyvendinti tikslą tokioje kompanijoje! Didžiuojuosi kiekvienu iš bėgime dalyvavusiu žmonių ir net augintinių, kurie lygiai taip pat, kaip jų šeimininkai, rinko kilometrus vieną po kito!

Taip pat noriu pasidžiaugti, kad net ir retai sportuojantys žmonės parodė, jog viskas yra įmanoma su gera kompanija ir palaikymu! Tikiuosi ateityje mūsų gretos tik augs, todėl dar kartą noriu paskatinti visus: ateikite, susipažinkim ir bėgam!“ – pirmąjį susitikimą apibūdina laisvalaikio klubo „Temple“ įkūrėjas Artūras Lingis.

„Smagi iniciatyva savame mieste. Geriausia dalis – matyti kaip sportas vienija labai skirtingus žmones, tiek profesionalus, tiek pradedančiuosius. Malonu sutikti ir bičiulių sportininkų ir visiškai naujų veidų, kurie domisi bėgimais, triatlonu. Tikiuosi, kad netolimoje ateityje sutiksiu daugumą varžybose!“ – dalinasi bėgime dalyvavęs triatlonininkas Mantas Bartkus

„Pradėjau bėgioti neseniai, visada norėjau bėgti ne viena, bet aplinkoje bendraminčių neturėjau. Apsidžiaugiau pamačiusi šį renginį, nepabijojau prisijungti ir tai buvo vienas geriausių sekmadienių, nors ir nedraugišku oru.

Gera kompanija, aiškus, lengvas maršrutas, ne per greitu ritmu, su visada lydinčia motyvacija, kurią suteikia kartu bėgantys. Jau laukiu kito bėgimo!“ – komentuoja marketingo specialistė Ligita Malinauskaitė.

Maršrutas / Organizatorių nuotr.

Maršrutas

„Startuosime Panemunės Šile, greta tinklinio aikštelių“ – jau šį sekmadienį, 10 val. – kur mūsų laukia malonus 5 km maršrutas“, – kvietimu dalinosi Artūras.

Daugiau informacijos rasite „STRAVA“ programėlėje ir „Facebook“ platformoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA