Vairuotojai klausia apie uždarytą eismą: kaip patekti į Ateities plentą? | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai klausia apie uždarytą eismą: kaip patekti į Ateities plentą?

Uždarytas įvažiavimas į Ateities plentą / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojo klausimas apie kelyje Vilnius-Kaunas pastebėtą ženklą, informuojant apie nuo balandžio 22 d. uždaromą eismą nusukime link Ateities plento. Vairuotojai pasigedo informacijos apie vykdomus darbus bei siūlomus alternatyvius maršrutus.

„Nusukimas į Ateities pl. link Petrašiūnų nuo magistralinio kelio Vilnius – Kaunas. Pastatytas ženklas, kad nuo pirmadienio uždaromas eismas. Įdomu kaip reikės patekti į Ateities pl.?“ – klausimą savaitgalį kėlė vairuotojas.

„Waze“ inf.

Susisiekus su Lietuvos valstybinių kelių valdytoja „Via Lietuva“, paaiškėjo, jog kelio dangą tvarko už kelių priežiūrą atsakinga akcinė bendrovė „Kelių priežiūra“.

„Eismą planuojama atnaujinti gegužės 10-ą dieną. Stendas, informuojantis, kad vyks darbai, buvo pastatytas savaitę prieš prasidedant darbams – vairuotojai informuoti, kada bus uždarytas eismas jungiamuoju keliu“, – teigė „Via Lietuva“ komunikacijos vadybininkė Eglė Nemanytė.

Vairuotojams, norintiems patekti į Ateities plentą atvažiuojant nuo Vilniaus, rekomenduojama apsisukti Biruliškių sankryžoje, t. y. važiuoti iki automagistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda 95 km esančios Biruliškių sankryžos, pasirinkti išvažiavimą link Vilniaus ir pasirinkti norimą kryptį atvažiavus iki nusukimo link Ateities plento.

Pabrėžiama, jog tvarkoma tik nusukimo kelio danga, t. y. viadukas, jungiantis Ramučius ir Ateities plentą, nėra tvarkomas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA