E. Dragūnas linksmybes pastūmė į šalį: gyvenu lyg ruošdamasis olimpinėms žaidynėms | Kas vyksta Kaune

E. Dragūnas linksmybes pastūmė į šalį: gyvenu lyg ruošdamasis olimpinėms žaidynėms

Asm. archyvo, R. Tenio nuotr.

Iki Egidijaus Dragūno koncerto Kaune liko daugiau nei du mėnesiai, bet atlikėjas intensyviai ruošiasi jau dabar. Ir pripažįsta – tik gavęs leidimą rengti šou ir įžengęs į stadioną suprato, kur įsivėlęs.

„Tai bus mano didžiausias karjeros šou ir tikrai žinau, kad negali būti jokių iki galo neapgalvotų smulkmenų ar klaidų. Iki pasirodymo liko du mėnesiai, todėl gyvenu lyg ruošdamasis olimpinėms žaidynėms. Kasdien vyksta intensyvios treniruotės, repeticijos, atsisakyta visų linksmybių“, – šeštadienį išplatintame pranešime žiniasklaidai pasakoja E. Dragūnas.

Pasak jo, surengus šou arenose, norėjosi judėti tik į priekį, nes atlikėjas visad prisideda prie to, kad mūsų šalies šou verslas tobulėtų, žengtų koja kojon su pasaulinėmis tendencijomis.

„Darau tai ne norėdamas konkuruoti su kitais atlikėjais, mano tikslas – patenkinti ir laimingi žmonės. Tiesą pasakius, aš tik po to, kai gavome leidimą rengti pasirodymą Dariaus ir Girėno stadione, nuvažiavau į jį pirmąkart ir supratau, į ką įsivėliau.

Dabar jau kelias savaites esame priversti atidėlioti vizualizacijų, kitų šou elementų kūrimą, nes paaiškėjo, jog tos scenos konstrukcijos, kurias planavome, tiesiog jų visų neišlaikys. Kaskart susiduriam su iššūkiais, nes esame pirmieji, kurie rengia tokio masto koncertus, tad turime spręsti įvairiausias problemas ir sugalvoti išeitis“, – pasakoja Selas.

Jis sako tuo metu jautęs tiek streso, kad paskelbus bilietų pardavimus pirmąją dieną, apie tai, jog jie muša rekordus sužinojęs tik po poros valandų. Tada atėjo šioks toks palengvėjimas.

Pasak E. Dragūno, lietuviškas šou verslas kelia kokybės kartelę, todėl vienintelis dalykas, ko jis šiuo metu tikisi iš gerbėjų – palaikymas.

„Tai įspūdingiausia, ką mes esame surengę per 30 metų karjeros, todėl nuoširdžiai visų jūsų prašau – ateikite, palaikykite, pasidžiaukite, tapkite viso to dalimi“, – kviečia „SEL“ lyderis.

Jis pabrėžia, kad tai bus vienintelis „SEL“ koncertas šiais metais Lietuvoje. Grandiozinis šou vyks rugpjūčio 26 dieną, paskutinį vasaros šeštadienį, Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA